Műkörömileg szűz kezekre milyen műkörmöt javasolnátok előszörre? Zselé vagy porcelán?
Figyelt kérdés
Még sosem volt műkörmöm, sokáig nem is terveztem, de most olyan munkám van, ahol elvárás az ápolt kéz, és nincs arra energiám, hogy 2 naponta lemossam-kilakkozzam, merthogy mostanában ennyit bírnak a lakkok... Törik-szakad a körmöm, vagy ha épp nem, lerágom... Kíváncsi lennék, hogy bírnám a műkörmöt. Köszönök szépen minden tapasztalatot! :)2014. ápr. 9. 18:09
1/2 anonim válasza:
Az anyaga teljesen lényegtelen, az a fontos, hogy a körmös jó szakember legyen, mert akkor lesz sokáig szép, és tartós körmöd. Ami fontos, hogy épített technikával készüljön a körmöd, tipet semmiképp ne engedj a körmödre tenni.
Egy műkörmös
2/2 anonim válasza:
Én egy másik műkörmös vagyok, szerintem nincs semmi baj a tippel sem, azt leszámítva, hogy nem használja senki, tehát valószínűleg épített körmöd lesz. Én inkább a zselét ajánlanám, de a legjobb mindkettőt kipróbálni, a porcelánnak egy nagy előnye van, az, hogy le lehet oldani, a zselét csak lereszelni lehet, viszont én úgy látom, hogy sok körmös szebben tud dolgozni a zselével. Ennyit a műkörömről, ugyanis a te esetedben egyáltalán nem biztos, hogy a műköröm a legjobb választás, ha kibírod, hogy ne rágd le, akkor meg lehet erősíteni a saját körmödet és mehet rá a gél lakk, akár francia változatban is. A műköröm csak akkor kell, ha hosszítani akarod a körmöd, vagy esetleg különlegesebb formát akarsz. A gél lakk olcsóbb és 3 hétig az is tökéletesen néz ki, kevesebb vele a macera, mint a műkörömmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!