Fanni977 kérdése:
Több, mint barátság, de kevesebb, mint szerelem! Mit csináljak? Mind a ketten 17 évesek vagyunk! Ráadásul osztálytársak! Nagyon szeretem!
Figyelt kérdés
Volt már közöttünk csók is és annál több is! Nemtudom elfejeteni! Mindekiben őt keresem! Nemtudok más fiúra rá nézzni! Mindenki mondja hogy összeillünk! Mit csináljak?2014. jún. 1. 11:20
11/16 anonim válasza:
Akkor csak legyetek együtt, amikor kedvetek van, csináljatok közös programot, találkozgassatok, ha jólesik, de ne hívjátok kapcsolatnak. Ne fogalmazzátok meg, hogy jártok-e vagy sem, és akkor nem lesz annyira konkrét, hogy megijedjetek a szótól vagy a helyzettől, így megmarad a szabadság illúziója.
12/16 A kérdező kommentje:
Hát lehet ez lenne a jó megoldás ! De hogy közöljem vele hogy így jó lenne !? Mert volt párszor hogy ő hivott fel hogy találkozzunk! És én örültem neki hogy ő keres! De valamikor meg napokig nem beszélünk csak suliba de valamikor még suliba se ha olyan kedve van ! Van amikor hót bunkó van amikor olyan kedves ! És annyira összezavar ezzel az egésszel! Másnak azt mondja sose jönnénk össze meg így meg úgy mégse ezt látom rajta! Pár csajjal is ezt csinálja hogy fogdossa van amikor direkt előtte mert tudja hogy rosszul esik és látja rajta! Tudja azt is hogy sirtam miatta. És mindig ő kezdeményezett a csókba is meg másban is! ezért nem értem! :/
2014. jún. 1. 13:58
13/16 anonim válasza:
Már megbocsássatok, hogy ezt mondom, de hülyék vagytok. Más kapva kapna egy ilyen helyzeten, ti meg itt variáltok. Nem is értem minek tetted fel a kérdést, ha te sem tudod mit akarsz...
14/16 A kérdező kommentje:
Ezért kértem segítséget mert igen énsem tudom mit akarok!
2014. jún. 1. 14:07
15/16 anonim válasza:
Élőben is minden mondatod egy felkiáltás? Ha igen, akkor nem csodálom, ha nem akar veled kapcsolatot, ha nem, akkor itt is próbálj ki más mondatvégi írásjelet.
Egyébként pedig te nyilván akarsz kapcsolatot, ezért hisztizel most itt is. Tisztázd vele is.
16/16 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van ;)
2014. jún. 1. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!