Szerintetek mi van köztünk?
Figyelt kérdés
van egy fiú akivel chatelni szoktam de ismerjük egymást sőt együtt megyünk nyaralni és kedveljük egymást mindig én írok rá de nagyon cuki, kedves velem és nagyon jót szoktunk chaten beszélgetni de nem értem hogy ő miért nem kezdeményezi a beszélgetést soha, van olyan ismerősöm aki azt mondja rá hogy nagyképű és bunkó de velem mindig figyelmes és kedves, én azt hiszem szerelmes vagyok belé de nem szeretném neki megmondani mert ha ő nem szerelmes belém akkor nem szeretném ha véget érne a barátságunk de hogyan jöjjek rá hogy ő mit érez?2014. máj. 24. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!