Szerintetek mi van köztünk, Ti hogy látjátok?
Figyelt kérdés
fiú vagyok és az egyik lány barátommal sokat beszélgetünk meg minden és a beszélgetések alatt sokszor ugyan arra gondolunk,ugyan azokat mondjuk...és szinte mindig ha olyan van akkor többesszámban beszélünk egymásról vagyis hogy erre nem is gondoltunk vagy hogy "mi" tehát többesszámban beszélünk egymáshoz
remélem érthető:DD
szerintetek ez mi?
sima barátság vagy több?
2013. aug. 20. 19:43
1/3 anonim válasza:
Neked kell tudnod, hogy mit érzel iránta. Sima barátságot vagy többet? Magadat kérdezd, mert kívülálló ezt nem tudhatja.
2/3 anonim válasza:
Úgy tűnik, jó barátok vagytok és egy hullámhosszon is rezegtek. Azt már előttem is elmondták, hogy a teljes képet neked kell érezni.
3/3 anonim válasza:
Persze, nekem is van egy nagyon jó fiú barátom (én lány vagyok), és nálunk is előfordul a többesszámozás, meg szerintem evidens, hogy akik barátok, egy húron pendülnek. Ha a "külvilágot" kéredzném, szinte tuti, hogy azt kapnám, hogy ez több, mint barátság, de mi nem érzünk semmit egymás iránt, csak jól kijövünk.
Tehát azt mondom, amit az előzők, ezt neked kell tudnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!