Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez mit jelenthet?

Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Van egy baràtnőm akivel nem egy suliba jàrunk és sok baràtja van. Ellentétben velem..nekem csak ő van meg két gyökér akivel semmit n lehet megbeszélni.. Mostanàban lemondta pàrszor hogy talàlkozzunl mert tanulnia kell, aztàn este azt làtom hogy felraknak videot a baràtnőjével a facebookra.. Fél éve nincs egy közös képünk és amikor ott vagyok felhivta a baràtnője hogy megbeszéljék a pizzàzàst amire én nem vagyok meghivva pedig az összes baràtja ott lesz kivéve én.. Ès soha nem rakott fel sehiva képet amin vele vagyok és màssal akivel2hònapja van jòvan vagy màr hàrmat.. Van egy legjobb baràtmője aki a hàta mögött elmonja mindennek stb. Ès mégis vele van mimden nap.. Most nem tudom hogy mit gondoljak.. Légyszi normàlis vàlaszokat irjatok:)
2014. máj. 31. 21:31
 1/3 anonim válasza:
Nos, az a helyzet, hogy nem nagyon érdekled az barátnődet!!! Dobd ki és keres másik barátnőt magadnak! Téged is ki szokott ám beszélni ez az állítólagos nagy barátnőd!! Ne hidd, hogy te kivétel vagy !!!
2014. máj. 31. 21:48
 2/3 anonim válasza:
Ne alázkodj meg ilyen barátnőnek! Hagyd a fenében! Hány éves vagy?
2014. máj. 31. 21:59
 3/3 A kérdező kommentje:
14
2014. jún. 1. 08:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!