Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem tudom hogy mit csináljak....

Nem tudom hogy mit csináljak. Valaki segítene?

Figyelt kérdés
össze ismerkedtem egy 19 éves sráccal. Minden megvan benne, kedves, őszinte, igazságos, jó fej, és szeretetre méltó. DE van barátnője... De a fiú azt mondta hogy már nem szereti, és velem találkozgat... Egyszer velem már történt egy hasonló, és nem akarok még1x csalódni. De annyira jól elvagyok vele, és azt mondta hogy amég nem lép a bnőjénél addig maradjunk csak barátok. De állandóan keres, hívogat és érdeklődik irántam. Mitcsináljak...:S:S: ?
2014. máj. 31. 21:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát ha már egyszer történt veled hasonló,akkor miért kérdés,hogy mit csinálj? Kétszer ugyanabba a sz@rba belelépni hülyeség .
2014. máj. 31. 21:48
 2/3 A kérdező kommentje:
HASONLÓ. De ő teljesen más... :( vagy hát... a másik egy tahó, bunkó, ember volt aki mindenáron csak le akart velem feküdni... :S
2014. máj. 31. 22:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát nagyon egyszerű a válasz. Addig barátkozz vele. Persze ha már beleszerettél, akkor ezt mondd meg neki. És azt is, hogy ha nem csak barátjának akar a jövőben, akkor ne várjon a szakítással addig, amíg elmúlik ez az érzés belőled.
2014. jún. 1. 10:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!