Nekem nagyon tetszenek, nagyon jól néznek ki :-) Sajnos eddig egy goth lánnyal sem volt szerencsém beszélni. 22f
2014. máj. 31. 11:31
1/10 anonim válasza:
Amelyiknek vagy egy kis szépérzéke, az szépen tud kinézni, még ha nem is tudja megvenni azokat a szép fűzős, fekete ruhákat, de a legtöbb csak úgy néz ki, mint valami rossz emós.
2014. máj. 31. 11:35
2/10 anonim válasza:
Nekem is tetszenek szintúgy,de elképzelésem sincs, hol találhatnék olyat...
2014. máj. 31. 11:44
3/10 A kérdező kommentje:
2-es válaszoló. Sajnos én sem tudom hol találhatók goth csajok. Interneten rengetegről van fotó. Gondolom külföldön rengeteg lehet belőlük.
2014. máj. 31. 11:47
4/10 anonim válasza:
Hát én 17 életével alatt 1-et sem láttam élőben, utcán, suliban, bulikban, tehát szerintem elég sanszos, hogy nem fogsz találni :D Ismerősöm azt mondta hogy van 1-2 szórakozóhely ahol vannak, de azokról én nem tudok semmit.
2014. máj. 31. 12:06
5/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon szépek tudnak lenni ha igényesek.
És hogy bulikban gothokkal találkozz az szerintem elég esélytelen.
2014. máj. 31. 12:16
6/10 anonim válasza:
Hm 4-es válaszoló, te tudsz valamit :) hol lehet találkozni velük? Utoljára úgy 5 éve láttam a Keletiben egy nagyon csinos goth lányt...
2014. máj. 31. 12:20
7/10 anonim válasza:
gondolom azokat is ugyanúgy kell nyalni,és szeretik ha elintézed őket úgy hogy napokig csak szökdécselnek mint nyuszi a fűben.
nőből vannak nem?
azok is ugyanarra vágynak mint a többi nő, csak máshogy fejezik magukat a külvilág számára!
ha APA megadja nekik amik kell, utána pitiznek, mint a szobakutyák!
2014. máj. 31. 12:32
8/10 anonim válasza:
Régen elég nagy volt a szcéna, több szórakozóhely, kb. heti rendszerességgel voltak ilyen bulik, sajnos amikről tudok, azok bezártak, a fórum, ahol gyülekeztek, megszűnt. Sőt, 13-14 éve még egyes vidéki városokban is voltak "darkos" bulik (akkor így hívták mifelénk, az enyémben pl).
De biztosan vannak még BP-n, csak gondolom más törzshelyeken, más bulikban és gondolom fosbúkon szerveződnek, nem külön fórumokon. :(
- egy vidéki többé-kevésbé "goth".
2014. máj. 31. 14:01
9/10 anonim válasza:
A goth csajok a legszexibbek. De ahogy írják előttem is, a darkos bulik már eltűntek. Sajna csak ezek a nyál stílusok maradtak a sz*r zenéikkel.
27F
2014. máj. 31. 14:55
10/10 anonim válasza:
Vörös Yuk, Kék Yuk, csak hogy a legjobbakat említsem, régebben magam is voltam páron, manapség nem tudom mennyire van még.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!