Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nektek milyen volt a 9....

Nektek milyen volt a 9. osztály? Hamar beilleszkedtetek?

Figyelt kérdés

2014. máj. 29. 18:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nekem folyamatosan jobb lett, 9.-ben szerettem a sulit, de akkor sok közösségromboló gyerek járt oda, szerencsére 10- év végére lebuktak és rendes csapat lett... 38-an kezdtük a 9.-et és 24-en ballagtunk! Az első év szerintem se jó, nem igazán ismerik egymást az emberek, meg a sok nagyképű elrontja a jó légkört.
2014. máj. 29. 20:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem van pár osztálytársam akik úgymond "niggák"-nak tartják magukat aztán csak szimplán idióták
2014. máj. 30. 20:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Szörnyű.

Teljesen kicsináltak idegileg, mondom ezt úgy, hogy még két hetem hátra van a 9.-ből.. sírva járok haza minden nap.

Egy jó tanács: a nyalis, nagyképű pitsákat kerüld!!

2014. máj. 30. 22:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Teljesen az osztálytól függ. Én 7.ben mentem új suliba(hatosztályos gimnáziumba). Nagyon zárkózott lány voltam, kb. 2 évig alig beszéltem az osztálytársaimmal, 1-2 lánnyal voltam csak jóban. De szerencsére tök jó volt az osztályközösség, így 9. körül azon kaptam magam, hogy szeretek bejárni és népszerű is lettem. Most érettségizek, aminek persze örülök, de nagyon sajnálom hogy vége a giminek, a 9.-12. közötti időszak életem eddigi legbolbogabb szakasza volt. És sok barátot szereztem, akikkel tartjuk a kapcsolatot. Szóval nem kell azért megijedni, tud a gimi jó is lenni.
2014. jún. 4. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!