Nektek milyen volt a 9. osztály? Hamar beilleszkedtetek?
Szia! Nekem volt egy ismerős, akivel együtt mentem, úgyhogy annyira nem volt nehéz. Bár az első pár hónapban nagyon nem dumáltam senkivel. 9.-ben még annyira nem ismeritek egymást, szóval mindenkinek később fog kinyílni a csipája. Én nagyon szerettem az osztályt, egészen 10.-ig, mikor jött egy új lány az osztályba, onnantól minden megváltozott. A negyedik év végén már ők voltak a nagy "raj gyerekek", mindenkinek akkora pofája volt, hogy az ajtón alig fértek be vele, a tanárokkal bunkók voltak, meg a "nyomikkal" is, vagyis velünk. Undorodtam tőlük.:D Hála istennek idén véget értek a megpróbáltatások.
Szerintem próbálj mindenkivel kedves lenni, azokkal is, akik nem szimpatikusak, és akkor nem lesz probléma.:) Mikor megérkezel az osztályba, még úgy sem fogják tudni ki a gyenge láncszem, akit cseszegetni lehet. Az később derül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!