S. O. S Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy volt barátnőm. Amikor anno még barátok voltunk sokszor előfordult, hogy olyanokat mondott nekem, hogy utálja a legjobb barátnőmet, meg a többi barátomat. Utána nekik azt mondta, hogy engem utál. Ezért sokszor veszekedtünk. De a végén mindig adtam neki még egy esélyt aztán egy suliban készült videó felvételt mutatott az egyik osztálytársam és a háttérben ott magyarázott a volt barátnőm, hogy én szerinte mi vagyok. (Nem szeretném részletezni... amit egyébként mutatni akartak az nem ez volt csak hallatszott a felvételen és szíven ütött) Végül is elmondtam neki, hogy (így lassan 4 év után) elegem van és, hogy nekem ilyen "barátra" nincs szükségem. Aki nekem hordja le a másikat, majd a másiknak engem. Na most az van, hogy már lassan 4 hónapja nem beszéltünk, de még ő van felháborodva és ő hordd le mindennek (elég csúnyán). Már behívatta egyszer az anyját, de abból nem lett semmi, mert kiálltak mellettem a többiek. Mit tudnék tenni, hogy lenyugodjon az a lány? 15/L2014. ápr. 30. 21:32
1/9 anonim válasza:
F0sd arcon.. garantáltan lenyugszik.
2/9 Sorick válasza:
Nem egy egyszerű eset de hagyd szerintem még 1-2 hónapig s utána ha nem jelentkezik keresd fel és beszéld meg vele. 4 évig ha bírtad melette akkor nem csak egy barát szerintem.. De ez a sajátos véleményem.. 15F
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. ápr. 30. 21:45
4/9 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele. Hiába kavar ezek szerint mindenki tudja hogy nem te vagy a sz*rkeverő a történetben. Majd egyszer leáll vagy keres másik "barátnőt"
5/9 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Kezdem kicsit sajnálni. Meg kéne bocsátanom neki? Vagy ugyanez lenne a vége?
2014. ápr. 30. 23:15
6/9 Fish1 válasza:
Sajnálatból ne bocsáss meg neki. Amikor valaminek nincs következménye, akkor ugyanúgy folytatja tovább...én hasonló helyzetben leírnám őt végleg.
7/9 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__5..
Na várjál, ezt a kérdést az tette fel akk téged csesztetett? És te is felraktál egy kérdést amiben leírod a sztoryt? Véletlen mind a ketten ugyan azt a kérdést tettétek fel csak más nézőpontból?
8/9 A kérdező kommentje:
Igen. Amikor barátnők voltunk együtt regisztráltunk az oldalra.
2014. máj. 1. 09:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!