Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nincs barátod?

Z. f. kérdése:

Miért nincs barátod?

Figyelt kérdés

nem romantikus kapcsolatra gondolok, hanem haverra. barátra.

saját döntésed, vagy külső ok miatt nincs?

ma 08:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%
Nincs szükségem rájuk.
ma 08:38
 2/19 A kérdező kommentje:
valószínűleg azért, mert az ember nem okkal barátkozik.
ma 08:51
 3/19 anonim ***** válasza:
56%
Nem kell kolonc a nyakamba.
ma 08:52
 4/19 anonim ***** válasza:
71%

A csajok allandoan rámennek az aktualis pasimra. Igy őket azert offoltam.(tizenéves barátságok mentek pasik miatt tonkre..)

Aztan 2 vagy 3 van kulfoldon letelepedve.

Ujabb megismert csajok (eladok mindig oda jarok beszelgetunk is stb)nem akar velem menni sehova mert ő köver masik idős, en meg nem.(sőt a legtobb ujabbnak pl kollega is magával van baja es ez miatt nem akarnak barátit meg szorakozohelyre vagy akarhova jarni velem mert en szebb vagyok vekonyabb vagyok meg a stb. hanem nekik velem elég a kollegai meg stb kapcsolat csak.)

De ezeken kivul vannak akik meg rám vannak tapadva de azok meg faggatnak a magánéletemről mennyit keresek meg ilyenek..pl szegről végről ismerjük egymást, odajön ha meglát es tökre ilyen semmi köze hozzá dolgokrol faggat engem..a tulzottan barátkozósakkal is mindig van vmi gáz..veluk meg azert nem baratkozom.

Szomszednő egyik kibeszel a hátam mögött hazudik rolam lejárat vele ezert.

Másik (c.gany)mindig mindenért meg akar verni..vmi megkeseredett kiegett nő..

3.meg normalis aranyos jofej bnő lenne de az meg fél tőlem mivel exem agressziv bántalmazó volt es azt hiszi ilyen köreim vannak hogy 2 perc alatt veretném agyon ha bajom lenne vele.(ez miatt amugy a c.gánynő se mer pofázni sokszor. Exemtől be vannak sz.rva.igazábol az exben annyi jó is volt hogy mindenki meggondolta kétszer is azt hogy be mer e nekem szólni ha ilyen pasik vannak mögöttem..sokesetben voltam ilyen formában "bevédve".)

ma 08:53
 5/19 anonim ***** válasza:
54%
Én szeretnék, de másoknak nincs szüksége rá, egyedül meg nehéz.
ma 08:53
 6/19 anonim ***** válasza:
42%
Folyt Pasik meg nyomulnának meg ilyenek. Egyik se tartja a frend zonet.
ma 08:54
 7/19 anonim ***** válasza:
43%
Én szeretnék barátkozni, de nincs szükségük rám. Mindig van más, új, jobb.
ma 09:26
 8/19 anonim ***** válasza:
82%
A környezetemben nem volt meg soha senkivel a közös érdeklődési kör. Így nehéz volt bárkivel is kialakitani haveri vagy baráti kapcsolatot. Akiket ismerek általában csak akkor keresnek, ha kell nekik valami. Ez így megy már 20 éve. Most 35 vagyok. Már nem is érzem szükségét, hogy keressek, jól elvagyok egymagam.
ma 09:38
 9/19 anonim ***** válasza:
79%
Csak a baj van velük. Állandóan zaklatnak a saját problémájukkal. Stornóztam őket, azóta nyugodt életem és több idő van magamra.
ma 09:38
 10/19 anonim ***** válasza:
78%

Három igazi barátom volt az életben. Mind beszorult és papuccsá vált a felsége mellett. Fél évente fél órára sem értek rá találkozni, mert az "asszony" húzza a száját.

Megértettem, nekem ilyen barát nem kell, maradjon az "asszony" mellett az idők végezetéig.

F

ma 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!