Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Titkoljam a biszexualitásomat...

Titkoljam a biszexualitásomat a barátaim előtt?

Figyelt kérdés

Egy szürke, megbízható embernek ismertek meg, de nem tudom mit gondolnának/hogy viszonyulnának hozzám, ha kiderülne.

Mit tegyek?

21/L

2014. máj. 28. 22:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Több társadalom kutató is foglalkozott a témával, de nehéz választ adni, de abban nincs vita, hogy a társadalom máshogy kezeli a női és a férfi bi és homoszexualitást.
2014. máj. 28. 23:34
 12/20 A kérdező kommentje:

ez nem fair:/

köszönöm a válaszaitokat!:)

2014. máj. 28. 23:47
 13/20 Angelik@ ***** válasza:

Kikerülhetetlen kérdés.:)

Bárkivel beszélsz a kérdések közt szerepelni fog a párkapcsolat is. Innentől kezdve a saját őszinteségi érzeted miatt rosszul érzed magad, nem tudod mi lenne a helyes válasz, pláne barátok előtt.

Szerintem légy őszinte és ha kedvel, nem változtat semmin a kapcsolatotokon.

2014. máj. 29. 00:00
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Én leszbikus vagyok, szinten mindenki elfogadta, azóta külföldre költöztem. Itt eleve mindenki úgy ismert meg, hogy barátnőm van, senkinek nincs vele baja. Teljesen felvállaltan élek.

Inkább mond el, minden reakció jobb, mint a titkolózás. Aki meg elfordul ezért tőled, az nem is szeretett soha.

Rohadt módon fel tudja őrölni az embert ha titkolóznia kell, nekem erre nincs többé kapacitásom.

2014. máj. 29. 01:41
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem kell az orruk alá dörgölni, de ha nagyon érdeklődőek, akkor mondd el nekik.. A barátaid előtt nincs mit szégyellned, ha mégis van, akkor ők nem a barátaid valójában.
2014. máj. 29. 09:21
 16/20 anonim válasza:
Szia. Ha igaz barátoknak gondolod őket és ők is téged akkor melleted állnak, de ha nem akkor nem igazi baràtok. Nekem is van egy biszex barátnőm és csak mint barát én maradtam neki a sok sok barát aki azt mondta mindenben mellete van az hazudott.. és egy szó nélkűl ott hagyta.
2014. máj. 29. 10:10
 17/20 anonim ***** válasza:
Válaszol jmeg egyszerű kérdést: kinek és mi köze van ahhoz, hogy te melyik nemhez vonzódsz? Minek kéne az orrukra kötni? Szerintem más se nyomja az arcodba rendszeresen hogy húúúú hetero vagyok. Van amúgy több meleg ismerősöm, biszexről mondjuk éppen nem tudok, de engem nem zavarna, pontosabban nem érdekelne, mert ez mindenkinek a magánügye. Attól te nem leszel se jobb, se rosszabb, hogy most épp nővel vagy férfival fekszel le, ez lenne szerintem a normális hozzállás. De igaza van annak a válaszolónak, aki azt írta, hogy amíg nincs komolyabb kapcsolatod nővel, minek beszélni róla? Vagy esetleg szükséged lenne rá, hogy kibeszéld ezt magadból?
2014. máj. 29. 12:53
 18/20 A kérdező kommentje:

Néha annyira jó lenne beszélnem erről velük, bennük bízok meg.

Múltkor is persze pasi téma volt, ami nem zavar:) de én nem mondhattam be, hogy képzeljétek megismertek egy lányt!

Nem mertem. és ezzel olyan érzésem lett, mintha szégyellném magam meg a lányt is. persze nem komoly még, de akkor is rossz érzésem volt, mintha hazudnék.

őszinte ember vagyok, ezért "bűnösnek" érzem magam, hogy most nem voltam az

2014. máj. 29. 13:54
 19/20 anonim ***** válasza:

Állítom, amíg nem komoly a lánnyal a dolog, szerintem nem kell felhozni a dolgot, ha úgy alakul, akkor majd bedobod, hogy hát megismerted és már komolyabbra fordult a kettőtök ügye, szóóóval, ez van. De csak így random bedobni, hát szerintem furcsa lenne :D

Mondjuk egy olyat el tudok képzelni, hogy egy zártkörű házibuliban, némi gátlásoldó pia után elmondod nekik, igazából neked kell érezni, hogy mikor és hogyan akarod velük közölni. Amúgy meg semmi rosszat nem követtél el, nem kell fölöslegesen lelkifurdalást okoznod magadnak.

2014. máj. 29. 15:31
 20/20 anonim válasza:
Lehet kiderül, hogy ők is azok. Az baráti körömben mindenki az és lányok vagyunk. Bár nálunk csak az a kategória, hogy férfival járunk csak de ha szabad valaki egy órára simán összegabalyodik egy nővel.
2014. máj. 29. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!