Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Titkoljam a biszexualitásomat...

Titkoljam a biszexualitásomat a barátaim előtt?

Figyelt kérdés

Egy szürke, megbízható embernek ismertek meg, de nem tudom mit gondolnának/hogy viszonyulnának hozzám, ha kiderülne.

Mit tegyek?

21/L

2014. máj. 28. 22:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
46%
Lassan abba korba érsz, hogy felvállalhatod, de ez persze társaság függő is.
2014. máj. 28. 23:00
 2/20 anonim ***** válasza:
65%
Én a mai világban inkább a titkolódzást javaslom.
2014. máj. 28. 23:05
 3/20 A kérdező kommentje:

köszönöm nektek!

az a baj, hogy nagyon félek h elfordulnak tőlem:(

nektek van ilyesmi tapasztalatotok?

2014. máj. 28. 23:07
 4/20 anonim ***** válasza:
46%

2.ik vagyok van rossz tapasztalatom.

De miért kéne felvállalnod előttük?Maradjunk ebben,hogy én szerintem csakis rád tartozik.Tanuld meg leválasztani a szexualitásodat a baráti magánéletedről.Én is ezt tettem.

Ez egy olyan dolog,ami arra tartozik,akivel éled.A házas felek sem beszélik ki a szexuális életüket,te se adj nekik témát.

De ez csak az én véleményem.

2014. máj. 28. 23:11
 5/20 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem addig, amíg nincs komoly kapcsolatod egy másik nővel felesleges felvállalnod. Én legalábbis nem tervezek senkinek se beszélni a szexualitásomról egészen addig, amíg nem muszáj. 18/F
2014. máj. 28. 23:16
 6/20 anonim ***** válasza:
Az ilyesmi nem tartozik másra, csak rád és az aktuális partneredre; meg kell tanulni elválasztani a magánéletet a barátoktól, mert az nem normális, hogy az ember minden dolgot megoszt a barátaival.
2014. máj. 28. 23:17
 7/20 anonim ***** válasza:
Második. Fiú vagy lány vagy és hány éves voltál, amikor a rossz tapasztalatot szerezted, mert ez nem mindegy.
2014. máj. 28. 23:17
 8/20 A kérdező kommentje:

köszönöm!!:)

én is gondoltam erre, de akkor olyan mintha szégyellném magam, nem?

pedig emiatt nem kéne, szerintem

2014. máj. 28. 23:25
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút nem kell szégyenli és nem barát az aki elfordul ezért tőled. Azt ne sajnáld. Az tény viszont, hogy érettség kell hozzá, ezért is írtam azt és a tanácsadók kora se mindegy. Egy lánynál 20 éveiben elfogadják ezt már, fiúnál később.

37/F

2014. máj. 28. 23:28
 10/20 A kérdező kommentje:

fiúknál miért később?

miért nehezebb őket elfogadni?

2014. máj. 28. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!