Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy titkoljam hogy cigizek?

Hogy titkoljam hogy cigizek?

Figyelt kérdés
13/F
2011. jún. 9. 20:12
1 2
 1/19 anonim válasza:
98%
Amugy moss fogat sokszor, rago meg ilyesmi. De szerintem 13 evesen tul fiatal vagy a cigihez inkabb tedd le, az egyszerubb.
2011. jún. 9. 20:16
 2/19 anonim ***** válasza:
93%

Miért cigizel?Vagányabbnak érzed magad?Én nem cigiztem, még is ugyanúgy lógtam a haverokkal annó.

Ne titkold, hagyd abba.

2011. jún. 9. 20:19
 3/19 anonim válasza:
53%

1. egyáltalán ne cigizz

2. zenéljünk együtt!

3. mondjuk szellőztess, ha a szobádban csinálod, moss fogat minden szívás után, a ruháidat mosd ki te, ha füst szagú, vagy hazudd azt hogy buliban mindenki cigizett és rád ragadt, esetleg szalonnát sütöttetek, vagy valami kigyulladt a környékeden és eloltottad, így szállt rád a füst... (már nagyon belemélyedtem) a cigit tarthatod mondjuk egy telefontokban, cdtokban, vagy akárhol, csak ne a dobozban, ami feltűnő. ha öngyújtót viszel magaddal, mondd azt h az utcán találtad, és gondoltad megtartod... csak mert az poén..

4. ez mióta zene téma?

2011. jún. 9. 20:19
 4/19 anonim ***** válasza:
62%
szokj le
2011. jún. 9. 20:24
 5/19 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem is szokj le. Nem ettől leszel menő, már bocs.. inkább gáz vagy :D

Ja.. és a ruhádon úgy is megfogják érezni.

18N

2011. jún. 9. 20:26
 6/19 anonim ***** válasza:
66%

Basszus. Én is 13 vagyok -lassan 14- és szemály szerint undorodok a cigitől, a cigifüsttől, a látványától.

Most komolyan ennyire menőnek hiszed magad? Azért csinálod, mert mindenki cigis, mi, a haverokkal az élen?

Ne haragudj, nem akarok nagyon bukó lenni, de inkább azt kelett vna kérdezned, hogy hogy sokj le, de sürgősen!

Gondolj bele, a szüleid valszeg nem erre neveltek.

Rossz baráti társaságod van. Tudom milyen érzés, amikor a szomszéd szobába osztálykiránduláson isznak, cigiznek. És tudom milyen érzés a másik szobában ülni és rémtörténeteket mesélni, miközben kólát iszunk és ropit eszünk. Hiddel, jobb mint összehányni a vécét .. xD

Szóval őszintén remélem, hogy meghatottalak, tedd le a cigit, ne tedd tönkre a szervezeted, hidd el, annyira nem jó, túl nagy feneket kerítenek neki.

És csak közlöm, hogy Amerikában már rohadtul nem divat :)

Remélem segítettem, bocsánat, hogy nem az eredeti kérdére válaszoltam, bűntudatom lenne ha elkezdtem vna mondnai, hogy hogy titkold... :(

13/L

2011. jún. 9. 20:31
 7/19 anonim ***** válasza:
59%

Nem tudod titkolni.

Széllel szemben is kiszúrom, ki cigizik.

A dohányos ember büdös. Büdös a szája, a keze, a ruhája.

Látszik a bőrén, a fogán, a kezén is, hogy tiszta nikotin az egész. A fogai hamarabb kezdenek el romlani is ráadásul.

Húsz év múlva keservesen fogod bánni a dohányzást, ha ülsz az ágy szélén, és könyörögsz a farkadnak, hogy csak egy picit moccanjon meg, ne hagyjon cserben, csak most még egyszer egy kicsit szeretnél du.gni egyet utoljára.

Más meg akkor lesz a csúcson, minden értelemben.

Ja, és 30 évesen te inkább 40-nek fogsz látszani.

Gondolom, annyi pénzed van, nem tudod hova tenni, hány kínodban elfüstölöd.

Hamutartóban elégetni, vagy kitörölni vele sokkal elegánsabb.

A cigizés tök proli dolog. Nézz be egy kocsmába, ahol sok alkesz, munkanélküli fószer ücsörög, majdnem mind dohányzik...

2011. jún. 9. 20:39
 8/19 tetris ***** válasza:
50%

Először is nézz mélyen magadba, és gondolkodj el azon, hogy egyáltalán miért is cigizel. Ha még nem vagy teljesen a rabja, akkor most még könnyebben le tudnál szokni róla. Később már nagyon nehéz lesz.

Hidd el, nincs benne semmi előnyöd. Büdös leszel, sárgák lesznek a fogaid, egyáltalán nem menő, drága, nehezen beszerezhető ilyen fiatalon, egészségtelen, titkolni kell. Egy idő után a bőrödön is meglátszik majd. Azt a pénzt, amit erre költesz, sokkal klasszabb dolgokra is elkölthetnéd.( Most nem drogokra gondoltam!)

Ne csináld, hagyd abba most, amíg még aránylag könnyen megteheted!

Látod, mindannyian ezt tanácsoljuk neked, talán nem véletlenül!!!!!!!

2011. jún. 9. 20:51
 9/19 Niky emo girl válasza:

13évesen még nemkéne cigizned... én már 17vagyok de 1éve cigizek aztis csak társaságban ha beülünk valahova iszogatni szoval nincs olyan problémám h megérezzék de kb 2hónap után én bevallottam szüleimnek inkább mmitn h mástol tudják meg nekedis eztkéne ha letenni nemakarod..

17/L

2011. jún. 9. 22:33
 10/19 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólókkal, de én azért válaszolok neked, mert nem azért tetted fel a kérdést, hogy ítélkezzünk.

Ha nem akarod, hogy megtudják akkor nagyon ügyesnek kell lenned.

Pl. ne dohányozz olyan nyilvános helyen, ahol sok ismerős megfordul

mindig legyen nálad vagy cukor, vagy rágó, vagy valami ami utána elveszi a szagot

spray-t is hordj magaddal, hogy be tudd magad fújni mindig utána

próbálj meg nem zárt légtérben dohányozni, mert akkor sokkal jobban felszívódik a füst a ruhádba, a bőrödbe, a hajadba

fiúknál annyira nem szokás, de a kézkrém is nagyon hasznos

Remélem tudtam segíteni. Viszont jobb ha elhiszed, hogy ha egyszer rászoksz, akkor nagyon nehéz lesz leszokni róla. Inkább ne tedd!!!

2011. jún. 10. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!