Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lassan 2 éve cigizek heti 2-3...

Lassan 2 éve cigizek heti 2-3 doboz és le akarom tenni esetleg ötletek?

Figyelt kérdés
2011. aug. 21. 13:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyszerűen ne vegyél többet. Ha nincs mit szívni, egy idő után leszoksz.
2011. aug. 21. 13:05
 2/7 anonim válasza:
Vegyél egy elektromos cigit
2011. aug. 21. 13:06
 3/7 anonim ***** válasza:

Leteszed, és kész, fejben kell eldönteni, minden más kamu.

15 év után tettem le, napi 1,5 - 3 doboz "fogyasztással".

2011. aug. 21. 13:16
 4/7 anonim ***** válasza:
figyelj, ha csak heti 2-3-at szívsz, akkor azért nem olyan lehetetlen dolog leszokni..
2011. aug. 21. 13:31
 5/7 anonim ***** válasza:
52%

Sprotolj szerintem, kondi bicaj futás úszás bármi jó.

Esetleg játszál a gépen cs, ut, flatout2.

Vagy gitározz az is le tudja kötni az embert.

Amikor úgy érzed hogy beadnád a derekad nézd meg ezket a linkeket és legyél elszánt, te sokkal erősebb vagy mint az bűzrud, te fogysz kijönni ebből győztesen és kész, nem fogja az élted minden egyes percét uralni

[link]

[link] videót is nézd meg

[link] olvasd ezeket figyelmesen végig.

A társadalombiztosítás egy idő után nem fogja a káros szenvedélyek következtében kialakult betegségek gyógyítását 100%ban finanszírozni.

Haverokat is ezekkel szoktam biztatni.

Remélem tudtam segíteni.

2011. aug. 21. 13:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Lehetséges hogy hízni fogok ha igen mennyit?
2011. aug. 21. 19:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Simán abba lehet hagyni, ezzel a mennyiséggel még nem vagy erős függő.

Arra számíts, hogy jó időpontot válassz a leszokásra, mert az első 2-3 napban lehetségesek mellékhatások. Az egyik a düh, ingerültség. Ne legyél sokat emberek között ekkor, mert kellemetlen alak leszel. Csinálj idegnyugtató dolgokat, a legcélszerűbb valami erőnléti sport, ami lefáraszt: futás, kerékpár, úszás.

Kissé fáradt is leszel, de csak 2-3 napig. Már az első hét vége felé erősebbnek és kipihentebbnek fogod érezni magad, mint a dohányos korszakban. Szóval érezhető előnyei is lesznek a leszokásnak, szinte rögtön.

Amikor rád jön, hogy cigizni kellene, akkor tereld el a gondolataidat, vagy csinálj valamit (szokták javasolni, hogy ilyenkor egy pohár vizet célszerű inni, vagy enni valami apróságot). Az első napokban 5-10-szer is rádjöhet, de csak 1-2 percre. 1 hét múlva már csak napi 2-3-szor jut az eszedbe, aztán még ritkábban. Egy idő után (néhány hét) pedig már nem is nagyon fog vonzani a cigizés gondolata, idegen dolognak fog számítani, még az is lehet, hogy kissé gusztustalan, büdös cuccnak fogod érezni a cigit.

A hízástól kár tartani, szerintem akinek van némi önuralma, az nem fog automatikusan meghízni. Lehet, hogy jobb lesz az étvágyad, de akkor mozogni is többet kell (az erőd is több lesz hozzá).

2011. aug. 23. 05:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!