Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért utál mindenki?

Miért utál mindenki?

Figyelt kérdés

Lehet hülye kérdés de kajak nem értem.9-es vagyok tavaly ballagtam és amióta ide járok (mármint szakközépbe nem általánosba) azóta nincs egy barátom se meg semmi . Még egy haverom sincs a suliba .Nagyon hiányzik a régi osztályom ott mindenkivel jóban voltam nagyon szerettem őket és örömmel mentem suliba is,mindig hülyéskedtünk de őszintén is tudtunk beszélgetni.És most meg sehol semmi ..én nem vagyok egy csöndben ülő típus,ahogy a mostani osztálytársaim se és mégsem tudok ellenni velük,pedig próbálok de mikor oda megyek valakihez le se sz** kb. és nekem ebből nagyon elegem van,és mindenki "utál" mert azt hiszik azért nem megyek oda senkihez mert különc vagyok vagy nem tom, közben azért nem mert nincs kedvem a pletykákat hallgatni meg a hülyeségeket és nem olyan jó ha nem is figyelnek rám.Sehogy nem sikerül beilleszkedni nem tudom mit tegyek :s Hiányoznak nagyon a régi barátaim,mert ők ismertek és "Szerettek" is :( !

15/L

2014. máj. 26. 19:41
 1/5 Spiritum válasza:

Keress egy másik egyedül ülő vagy különc gyereket és kezdj el vele egy beszélgetést.A lányom is ilyen volt és most ők a legjobb barátok.Menni fog!

Írj ha már összebarátkoztatok.

2014. máj. 26. 19:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Nincs az osztályban különc mert mindenki tartozik valahová csak én nem .De nem mondanám magam különcnek csak itt mindenki más mint ott volt . Nem vagyok visszahúzódó típus vagy ilyesmi . Soha nem is voltam csak azt nem értem h miért nem akarnak megismerni? Mert senki sem ismer de mégis "utál" ://
2014. máj. 26. 19:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy túl későn kezdtél el ismerkedni? Hát, fúha, nemtom:S
2014. máj. 26. 19:59
 4/5 anonim ***** válasza:
amikor " összetalálkozott " az osztály akkor hogyhogy nem ismertél meg senki vagy kezdtél el beszélgetni valakivel, vagy ilyesmi? :/ meg nyilván ülsz valaki(k) mellett , velük se beszélsz?
2014. máj. 26. 20:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Először tudatosítsd magadban, hogy miért is vagy ott szakközépben.Ez azért fontos, mert így kicsit el fogsz tudni vonatkoztatni a többiektől.Jobban magadénak fogod érezni az ottlétedet, és kevésbé fogod magad másoktól, mások tiszteletétől, megértésétől, elfogadásától, függővé tenni.Lehet most nincsenek ott barátaid, de attól még az élet nem áll meg.Saját magadat attól még jól érezheted ott.

Az, hogy nem érdekelnek téged a többiek pletykái meg hülyeségeik, azzal semmi gond nincs.Viszont ha beazonosítod az osztályodat vagy osztálytársaidat azzal, hogy ők útálnak téged ezzel csak benned fog rögzülni egy kép, amihez mérten fogsz majd tudni csak reagálni őrájuk.

Ehelyett inkább felejtsd el amit gondolsz bármelyik osztálytársadról is, mert az ember még önmagát sem ismeri, nemhogy egy másik embert, vagy egy egész osztályt..

Lehet beazonosítottak téged azzal, hogy különc vagy, ezért most kicsit úgy is érzed magadat..De vonatkoztass ell ettől is. A lényeg, hogy mindig azt sugárzod ki magadból a körülötted lévőkre, amit saját magaddal kapcsolatban érzel.

Ha szereted magadat, és örülsz magadnak, akkor mások is valamiért vonzódni fognak hozzád, még ha nem is tudják, hogy miért.Ha különcnek érzed magadat, akkor ezt fogják érezni rajtad.Csak törekedj arra, hogy ezeket megértsd, és újra lesznek barátaid, vagy ha nem is lesznek, az már nem fog annyira zavarni téged!

2014. máj. 27. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!