Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mindenki utál. Mit tegyek?

Mindenki utál. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az osztályunk teljesen ki van klikkesedve és engem most kiutáltak a "klikkemből"(vagyis nem az enyém, csak én is oda tartoztam, értitek...) mert összevesztem egy kicsit aljasabb barátnőmmel-nem akarok rosszat terjeszteni róla de egyszerűen ez az igazság-és most mindenkinek csak rosszakat mond rólam, tudom hogy kibeszélnek, meg most azért is utálnak, mert ebbe a klikkbe kicsit cserfesebb lányok tartoznak, sokat beszélgetünk, és ezért ők 4-es magatartást kaptak, én meg 5-öst. Meg az a lány, aki kiutált, nagyon élvezi, hogyha a fiúknak tetszik, és most kiderült, hogy egy fiú szerelmes belém és...Hát nem is tudom, féltékeny-e, de most ezért is szekálnak, meg elhordják mindenkinek, hogy milyen csúnya vagyok.

12/L

2013. okt. 5. 10:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Jótanács: ha nem akarsz 17-18 éves korodra ordas kú*va lenni akkor szakísd meg a kapcsolatot ezekkel a "cserfes" lányokkal!

barátkozz normálisokkal nem ilyen ilyen kis gonosz senkikkel.

és ha gonoszkodnak veled akkor tereld el a figyelmed!

Kezdj foglalkozni pl a zenéléssel, vagy ami érdekel!

sokkal fontosabb mint ezek a sz@r barátok. :)

2013. okt. 5. 10:37
 2/6 anonim válasza:

Ilyenek a lanyik...engem 4-ben csak kikozositettek es ki hagytak a klikkbol amibe addig bele tartoztam

.most mar igy 7-kesen mas a helyzet..az altalanos szar :/

2013. okt. 5. 10:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Keress más barátokat nem minik.urvákat.A gimiben pedig sokkal jobb lesz :)
2013. okt. 5. 10:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Én is 7.-es vagyok!:) Ja és első, köszönöm a jó tanácsot, már nem nagyon fogok velük barátkozni...Amúgy is kilógtam közülük, magával a személyiségemmel.
2013. okt. 5. 11:57
 5/6 Danna99 válasza:

Igaz én csak 6-odikos vagyok de tudom milyen ez az érzés!

Sajna én is így jártam de egy baráti tanács tedd azt amit én szerezz EGY barátot és nem kell több érezd VELE jól magad és ne légy olyan akinek több barát klell meg figyelem vagy bedilizik! Nekem van egy barátnőm aki mindig mellettem áll belém is szerelmes valaki és engem is kiközösítettek de magasról tojd le az egészet )ja és az én osztályomba is van egy olyan csaj aki élvezi ha van """Pasija""" ! De magasról szarok az egészre és már nem is figyelnek rám!!! Szóval hajrá!!

2013. okt. 6. 18:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
2013. okt. 6. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!