Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért érzem azt, hogy mindenki...

Miért érzem azt, hogy mindenki utál?

Figyelt kérdés

Mostanában sehol sem érzem magamat igazán feloldódottnak, mindenhol elkezdem azt érezni, hogy én nem ide tartozok... Bárhova máshova, csak nem ide. És nem találom egyszerűen a saját helyemet, ezek mellett mindig azt érzem, hogy mindenki utál. Mindig én megyek oda másokhoz beszélgetni (bár ez nem zavar). Kérlek nyugtassatok meg, hogy csak a tini kor miatt van:D Amúgy 16 vagyok!:)

Ja igen, és kérlek segítsetek, hogy érezhetném magamat oldottabban, hogy találhatnám meg a saját közegemet, és honnan tudhatom, ha valaki nem bír?

Előre is köszönöm!:)

2013. szept. 3. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Én nem utállak, tehát már biztos lehetsz benne, hogy nem mindenki utál.
2013. szept. 3. 21:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi!:D De nem is ismersz :) Lehet túlzón fogalmaztam, de naa... rossz kedvem van!:D
2013. szept. 3. 21:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálam fordítva volt tini koromban. Én utáltam mindenkit! :)

Szóval neked jobb a helyzeted. El fog múlni, jót derülsz majd magadon. :)

2013. szept. 3. 22:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Pont ez van itt is :\

16/F

2013. szept. 4. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!