Úgy érzem, hogy mindenki átver és elhagy. Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Legjobb barátnőmmel 8.-ban elváltunk, eléggé kibuktam, mert sülve-főbe együtt voltunk és az anyukája mindig azt mondogatta neki, hogy hagyjon engem ott, mert az általános iskolai barátságok sosem maradnak meg. (Nevezzük őt J-nek) Jött a gimi 9. elején tartottuk a kapcsolatot bár elég nehezen, mert az anyukája tiltotta tőlem. Aztán szereztem két nagyon jó barátnőt A-t és R-t. R az unokatestvérem is egyben oviba és általánosban is együtt voltunk csak persze mivel mindenhol együtt voltunk eléggé megutáltuk egymás és most gimibe is egy osztályba kerültünk azt hittem, hogy megfogjuk tépni egymást de nem, sőt! Nagyon is jóban lettünk (Most ő a legjobb barátnőm... A 9ben elég furán nézett ki de nagyon kedves lánynak tűnt ezért (kb, mint a filmekben) megszépítettem levágattuk a haját, mert az neki írtó jól áll, megmutattam neki, hogy egy kis smink csodákra képes és nagyon jóban voltunk. És eljött a rettenetes 10. A-nak nagyon a fejébe szállt, hogy végre őt is megnézik az utcán és kb minden tulajdonságát rólam másolta.. kivéve azt, hogy random bunkó.. Kb úgy viselkedik velem, mint a kutyájával bárki fiúval össze ismerkedtem rögtön rá írt, hogy én ilyen meg olyan vagyok.. és, hogy mondjanak le rólam, mert úgyis csak összetöröm a szívüket.. De, hogyha megakarom ezt vele beszélni elkezd bőgni és kiabálni, hogy "most én vagyok a sz*r?" én meg mit tudok vele kezdeni most komolyan? Aztán J-t ha láttam ebben az évben 2szer és most kiderül, hogy elköltöznek.. R akiről most nem írtam túl sokat de tényleg olyan mintha a testvérem lenne és nagyon szeretem benne bízom meg egyedül, mert már néhányszor csúnyán átvertek... Júniusban írok rá semmi.. és ez volt vagy 2 hétig majd megőrültem olyan egyedül éreztem magam.. aztán végre írt, hogy találkozzunk most szerdán.. Találkoztunk kiderült, hogy átakar menni egy másik suliba, mert, hogy itt sz*r minden és beszélt az ÉN!!!! volt pasimmal, hogy mit tegyen és ő tanácsolta neki, hogy hidegüljön el tőlem, mert úgy könnyebb lesz elválni (ezért nem írt vissza..) de még az sem biztos, hogy átveszik.. és majd biztos tarjuk majd a kapcsolatot meg stb.. és most itt vagyok egy normális barátnő nélkül.. egyedül.. oké ha nem veszik fel mégse, de ez, hogy a volt pasimra hallgat, hogy hidegüljünk el egymástól ezután nem tudom, hogy mit gondoljak róla..2013. júl. 5. 00:25
1/1 anonim válasza:
a kérdésed az volt h "tudnátok-e segíteni?"
oké,de miben??most leírtál 1 oldalnyi melodrámát,amiből azt veszem ki,h nincsenek igaz barátaid.és én még is mit tehetnék,barátkozzak veled?
én is 2.-os gimnazista vagyok,csak srác,és megtanultam h kevés az igaz barát... vágj jó képet az emberekhez és kész.ha majd valaki igaz barátod lesz,az úgy is megmarad,aki nem,az meg elhagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!