Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mindenki elhagy?
Hány éves vagy?
Egyébként lehet, hogy túlzottan kínálod magad. Aztán megkapják a fiúk amit akartak és rájöttek, hogy amit könnyen meg tudtak szerezni, (valszeg emiatt) már annyira nem is érdekes.
Azért, mert gyökerek. Velem is ezt csinálták a csajok egy ideig, most időnként összejövök eggyel, aztán várom, hogy mikor fog ő keresni. Ha nem keres, nyilván nem érdeklem eléggé, akkor részemről tárgytalan a dolog. Nem rossz módszer egyébként.
Egyébként meg nyugodj meg. Vszeg fiatal vagy még, majd idővel kifogsz egy normálisabbat. Nekem se ártana most egy normális barátnő, de már nincs rá időm.. vizsgák, aztán nyári meló a tengeren túlon
Lehet pont az érettséged zavarja őket. Én 24 vagyok, tehát állítólag már éretten, felelősségteljesen kéne gondolkoznom, de még én sem tartom magam kellően érettnek. A koromhoz képest semmi esetre sem. Sokat komolyodtam az utóbbi időben, de még így sem érzem magam igazán felnőttnek időnként. Ami pedig a korosztályodbeli fiúkat illeti, ők még hozzám képest is roppant éretlenek. Tehát a gond ha úgy nézzük sztem veled van. Számomra is zavaró ha 1 csaj túlságosan felnőtt, és túl komoly. Legyél kicsit lazább velük, vagy keress idősebb srácokat.
"életművész"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!