Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elegem van hogy mindenki...

Elegem van hogy mindenki utál. Miért van ez?

Figyelt kérdés
6-7 évig jóba voltam barátnőmmel...de 5-diktől másik osztályba kerültünk és nagyon jóba voltunk.Egészen 7.-dikig és mindenki utált engem ő pedig kitartott mellettem...Imádtuk egymást és nagyon jóba voltunk.Most meg nem is szólunk már egymáshoz nagyon régóta és már párszor ujra akartuk kezdeni de már nem...Valamelyik nap mentem haza a haverommal és ő is jött nem is beszéltek velem,csöndbe voltam.mikor lefordultam kibeszélt hogy milyen nyomor*k vagyok meg nem bir engem és ez engem nagyon bánt...nem tudom miért de mindig a magamra veszem ezeket igy tanulni se tudok mert csak ez jár a fejembe.Kérlek segitsetek.

#barátság #kibeszélés.
2014. jan. 25. 19:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Ahogyan elkerültetek egymás mellől, már nem ugyanabban a közegben vagytok. Ezzel azt akarom mondani, hogy akik nem egy csoporthoz tartoznak idővel megváltoznak a belső értékeik és már nem igazán értik meg egymást, mivel mindkettőre más csoportértékek hatnak. Valószínűleg már átvettétek az új csoportok értékeit és ezáltal eltávolodtatok egymástól, ami idáig vezetett. Egyébként a csoportok között jelen van a rivalizálás, ami szintén nem tesz jót a barátságotoknak.
2014. jan. 25. 20:13
 2/3 anonim válasza:
tudod a mai társadalomban mindenki utál mindenkit akihez nem fűződik érdeke.. én is azt hittem h létezik igaz barátság és h nekem is van egy de sajnos a napokban nekem is rá kellett jönnöm h ez nem igaz :( addig én is mindenkit leszartam iszonyat "menő" voltam de megtapasztaltam h milyen kitaszítottnak lenni és egyszerűen szörnyű érzés.. az emberek nem tudják mit tesznek, nem tudják hogy hogy tönkreteszik a másikat lehet h azért mert még nem voltak ebben a helyzetben vagy pont azért mert nem akarnak vissza kerülni
2014. jan. 25. 20:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Az emberek már csak ilyenek. 10-ben volt egy srác akivel sokat beszélgettünk, úgy gondoltam, hogy jó barátok lehetnénk de 1x csak törölt az ismerősei közül amitől annyira meggyűlöltem, hogy nem bírtam elviselni és végül ott hagytam a sulit. Am. hiába, mert ugyan azóta leérettségiztem, de egyszerűen nem találom meg a megfelelő közeget, nincsenek barátaim, egész 1xrűen azért, mert másmilyen felfogásom, mint a többieknek. Én inkább képes vagyok a legközelebbi faluba ami 10 km-re van mindennap bebiciklizni csak, hogy délután ne kelljen 4-5 órát várnom a buszra ami kihoz még az osztálytársaim a nagy városba 100 méterért is képesek buszra szállni. Ha vmi hülyeséggel etetik a népet a ,,nagyurak" fentről én mindig kérdezek, hogy mi van? Komolyan azt várják, hogy ezt elhiggyem, miközben a kortársaim téll. el is hisznek sok mindent, mert 1xrűen sikerült elérni azt a célt, hogy az emberek csak azzal foglalkozzanak, hogy esznek, isznak, alszanak és szexelnek. Pedig ha összefognánk akkor talán jobb hellyé lehetne változtatni az országunkat!

19/F

2014. jan. 26. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!