Elegem van hogy mindenki utál. Miért van ez?
Az emberek már csak ilyenek. 10-ben volt egy srác akivel sokat beszélgettünk, úgy gondoltam, hogy jó barátok lehetnénk de 1x csak törölt az ismerősei közül amitől annyira meggyűlöltem, hogy nem bírtam elviselni és végül ott hagytam a sulit. Am. hiába, mert ugyan azóta leérettségiztem, de egyszerűen nem találom meg a megfelelő közeget, nincsenek barátaim, egész 1xrűen azért, mert másmilyen felfogásom, mint a többieknek. Én inkább képes vagyok a legközelebbi faluba ami 10 km-re van mindennap bebiciklizni csak, hogy délután ne kelljen 4-5 órát várnom a buszra ami kihoz még az osztálytársaim a nagy városba 100 méterért is képesek buszra szállni. Ha vmi hülyeséggel etetik a népet a ,,nagyurak" fentről én mindig kérdezek, hogy mi van? Komolyan azt várják, hogy ezt elhiggyem, miközben a kortársaim téll. el is hisznek sok mindent, mert 1xrűen sikerült elérni azt a célt, hogy az emberek csak azzal foglalkozzanak, hogy esznek, isznak, alszanak és szexelnek. Pedig ha összefognánk akkor talán jobb hellyé lehetne változtatni az országunkat!
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!