Kihasznált egy fiú, bosszut tervezek. Tudnátok tippeket adni?
Én is inkább megpróbállak jobb belátásra bírni.Nem érdemes ezzel foglalkoznod, addig is azon fog járni az eszed, hogy mit művelt.A végén még mindig neked lesz sokkal rosszabb érzés.
Hagyd a fenébe, aztán ha az alkalom adja magát, akkor úgyis megtalálod a módot, hogy keresztebe tegyél neki valahogyan.
„Aki a bosszú mellett dönt, két sírt ásson!” -tartja a mondás.
A legnagyobb bosszú, ha ráhagyod és találsz egy kedves, helyes fiút, akinek a mindene vagy.
Nem hiszel a karmában? Engedd a karmának, hogy tegye a dolgát, te ne avatkozz bele, mert a te karmád is rossz lesz. = ne legyél rossz ember, mert ő az volt. Csak igazolnád, hogy megérdemelted, hogy megalázzon, ha lesüllyedsz a szintjére.
Gondolom, te is max 21 vagy, szóval nincs elég élettapasztalatod ahhoz, hogy megértsd, amit tanácsolunk neked. Ez nem is baj, bele kell bukni a dolgokba ahhoz, hogy 10 év múlva másként láss mindent.
Mindig meg akartam bosszulni fiatalon az ilyeneket, de minden ilyen patkánynak azóta csak röhögök az életén, hogy milyen szörnyű életet mért rájuk a Sors. A földön fekvőbe pedig örülök, hogy nem rúgtam bele még egyet én is.
Az erkölcsi győzelem a tiéd, mert jól választasz, ha túllépsz és lezárod magadban, később megbocsátasz magadban neki. És azért is, mert ő tette ezt vele, és te makulátlan vagy vele szemben.
utolsó, neked mitől van 83 százalékod?
Hogy sértegeted a kérdezőket?
Igenis van olyan, hogy valaki szemét módon kihasznál valakit, velem is sokszor volt, hogy gondoltam nem érdekes, majd elmúlik...
Hát nem, a mai napig ha eszembe jut, ideges leszek.
Amúgy nem lány vagyok...
Bosszúval nem mész semmire, mert ezzel csak magadat minősíted. Minek akarsz lesüllyedni ilyen szintre?
A kihasználással kapcsolatban: ehhez 2 ember kell. Egy, aki kihasznál, és még egy, aki hagyja magát. Előfordul, hogy te most saját magadra haragszol, amiért naiv voltál és hagytad magad kihasználni. Mit gondolsz?
regisztrálj a nevével és telefonszámával egy meleg-randi oldalra :)
aztán a rosszlanyok.hu oldalon is de lányként és a sok kanos barom majd hívogatja folyton :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!