A legjobbnak hitt barátnőm szerintem kihasznált. Ti mit gondoltok? 20/L
Van egy barátnőm, nagyon rég óta ismerjük egymást. Aranyos, kedves, segítőkész vicces csajszinak ismertem őt meg. De ebben az évben megváltozott. A munkahelyét otthagyta, nem dolgozott, tudom h volt neki sok problémája családi és párkapcsolati szinten is, egy ideg tűrtem is. Csak az volt a probléma hogy 5 hónapon keresztül konkrétan én tartottam el. Egy ideig ezt is tűrtem mert legjobb barátnőm volt nem sajnáltam tőle semmit. Étterembe jártunk, moziba, bulizni hetente 2x 3x, ahol egy buli kb 20-30 ezrembe került. De ezt sem hánytam a szemére mert akkor megtehettem. Mikor nyaralni mentünk akkor is az ő részét én fizettem. Mindig nálam volt. Aztán sokszor mondtam neki h oké én megértem a problémáit de most már menjen el dolgozni, kiosztottam. Akkor úgy érzetem, hogy megértette. El is ment dolgozni(legalábbis azt hittem). Kért tőlem kölcsön pénzt, azután eltűnt napokra ha kerestem nem volt elérhető akkor már kezdett gyanús lenni, de gondoltam dolgozik, majd keres nem olyan ő. Persze keresett vissza is adta a pénzt. Csak aztán nekem nem volt pénzem ő meg mondta h fizetést kapott, mondom oké akkor légyszíves most te adj nekem kölcsön. Mondta h oké adok. De teltek a napok, mindig kifogásokat keresett, hogy miért nem ér rá. Ha ráért akkor ezért meg ezért nem kapta meg a pénzét. Ugye előzőleg említette h dolgozott, elmentem az általa említett munkahelyére és ott közölték, hogy még csak a nevéről sem hallottak nem, hogy dolgozott. Na akkor nagyon kiakadtam. Utána még hallottam vissza, hogy közös ismerősünknek engem kibeszélt. Amit utána bevallott, bocsánatot is kért. De már nem tudok benne megbízni. igazából nem is azzal van a problémám, hogy a pénzt nem adta oda, hanem , hogy hazudott folyamatosan.
Nem tudom mitévő legyek!? Szerintetek csak kihasznált engem?? Igazából már két hónapja nem beszélek vele, de hiányzik mert jókat lehetett vele beszélgetni meg úgy éreztem, hogy igazi barát. De félek, hogy csak megjátszotta magát és mégsem az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!