Szakadt már meg barátságod felnőttkorban (>25 év)? Nem veszekedés miatt, hanem mert eltávolodtatok. Esetleg sikerült újraéleszteni?
Olyan történeteket írjatok, ahol régi, hosszú barátságok szakadtak meg valamikor felnőttkorotokban. Nem azért, mert össezvesztetek, hanem mert mondjuk megváltoztatok, kinőttétek egymást, más dolgok kezdtek el érdekelni... Sajnos most "szakított velem" az egyik barátom, mert azt érezte, lehúzom, sokat panaszkodtam neki (ezt el is ismerem). Nem úgy tűnik, mint aki meg akarja beszélni és helyrehozni.
Harmincas nő
nekem az összes.
és tök jól érzem magam így.
régen mindig volt ami feszélyezett velük kapcsolatban, de nem tudtam mi.
persze az volt, hogy különböztünk egymástól,de a suli, főiskola együtt tartott minket.
utána ahogy a sulinak is vége lett, mindenki a saját dolgával kezdett el törődni.
a gyerekkori barátokkal ugyanez van, más a munkakör, mások a szokások és hobbik, így teljesen mások lettünk, és fölöslegesnek érzem, hogy olyan emberekkel töltsem az időt, akiket a buli vagy lerészegedés érdekel csak munka után, mikor én teljesen más életfelfogást képviselek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!