Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ennyi veszekedés és utálkozás...

Ennyi veszekedés és utálkozás után szerethet-e még?

Figyelt kérdés
Majdnem 3 éve még nagyon közeli kapcsolatom volt egy ellenkező neművel, s talán én többet is éreztem kicsit egyszerű barátságnál. Ez az egész később megszűnt létezni, pedig csodás szinte 3 év állt mögöttünk, segítettük egymást jóban-rosszban. Én tudom, hogy nem tudtam túltenni magam rajta, mert több volt részemről, mint barátság talán. De az ő részéről nem volt több, s az utóbbi időben annyit bántottuk egymást, és aláztuk meg egymást... mégis most újra jelét adta annak, hogy bár nincs békülés, nem ért velem egyet sokmindenben, még fontos vagyok neki. Létezik, hogy még kedvel engem? vagy csak egy játék, ami neki semmit nem jelent?
2014. márc. 7. 23:28
 1/2 anonim válasza:
hát figyelj.. attól függ milyen kapcsolatban álltok.. próbáljatok meg békülni,vagyis kezdeményezd a békülést.akár úgy is jó hogy beszélgetsz vele,kerülöd a vitát,találkozgattok,stb.stb... amúgy ti hány évesek vagytok? mert ezek a dolgok kortól is függenek.
2014. márc. 10. 21:43
 2/2 A kérdező kommentje:
próbáltam békülni, nem volt hajlandó... pszichológus szerint csak óvni akar engem, mivel ő azért idősebb nálam 10évvel. 19 vagyok.. tudom hogy nem lehet semmi, csak kíváncsi vagyok hogy az apró jelek jelenthetik-e azt hogy még mindig szeret mint embert. azért annó nagyon közeli kapcsolatunk volt (nem testileg):
2014. ápr. 6. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!