Most ez mi? Szerintetek is pofátlanság?
Szóval akkor ezek szerint előre meg is beszéltétek, hogy mindenki fizet, és ennek ellenére nem fizetett? Fúúú, most ideges lettem. :D
Vagy be volt rúgva, és úgy értelmezte, hogy mindenki 3 koktélt iszik (neki már megvolt, miért kéne még vennie), vagy egyszerűen csak egy sóher ribizli!
Szerintem pofátlanság volt a részéről. Egy normális embert nem kell erre figyelmeztetni, mert észreveszi magát. A barátnőd nyilván nem ilyen.
Valaki írta feljebb, hogy lehet, hogy nem volt pénze. Erre is megvan a megoldás, mert akkor azt mondja, bocs, de most nincs pénzem. Vagy ne haragudjatok, de most nem tudok fizetni, de legközelebb bepótolom. Barátok közt minden fél részéről belefér ez a dolog.
Abban igaza van az előttem szólóknak, hogy nem kellett volna ilyen konkrétan lecseszni őt, hanem utalgatni rá, hogy "de meginnék egy újabb koktélt" vagy "de megszomjaztam". Hogy észrevegye magát. És ezután jöhetett volna a figyelemfelhívás.
Bár a leírtakból úgy látom, hogy nem az a tipikus embertípus, aki észreveszi magát ilyen helyzetekben.
Szerintem se hívogasd, ne keresd, mert így alárendelt szerepbe kerülsz, amivel azt ismered el, hogy neki volt igaza, és Te voltál a szemét az este folyamán, nem ő. Ha meg nem kér bocsánatot, akkor így járt.
Én nem csesztem le, csak finoman célozgattam. Pont úgy, hogy írtad, kedves utolsó. Akkor szólt be, hogy neki van itala, és nem fog fizetni. És akkor mondtam, hogy mi is fizettünk. Szóval nem haraptam el a torkát. Na meg ha úgy is volt megbeszélve, hogy mindenki fizet egy kört, akkor elég hülye dolog, hogy még nekem kell célozgatnom.
De megfogadom a tanácsotok, nem hívom többet. Pár nap múlva úgy is dobja a pasija (kéthetente szakítanak), akkor úgy is jön majd sírni.
Szerintem udvariatlan voltál. Nézzük csak, az első kört Te fizetted. A másik kört, amiben már csak ketten voltatok, ott a harmadik lánynak fizettek egy italt. Tehát csak egy ital lett neki fizetve, ugye?
Azt gondolhatta, hogy neki ennyi ital elég lesz. Lehet, hogy Ti piásabbak vagytok nála. Nem vártátok meg, hogy mi lesz a következő alkalommal azonnal szóvá tettétek, mint a vércse rá támadtatok, hát szép kis barátnők lehettek! Nem csodálom ,hogy elviharzott és nem veszi fel a kagylót. Te meg itt vársz feloldozást, arra, hogy milyen neveletlen és bunkók voltatok a másik barátnőddel...
18-as: te valamit nagyon félreértettél. :) Először is kérlek, hogy olvasd el a többi hozzászólásomat is, mielőtt megbélyegzel. De hogy tiszta legyen, neked leírom még egyszer:
1. Fizetek én egy kört mindannyiunknak.
2. Aztán fizet a barátnőm is egy kört mindannyiunknak.
3. A másik barátnőmet meghívja egy 50 év körüli faszi, ő nagy boldogan elfogadja az italt, és nem fizet nekünk sem.
Tehát ő iszik 3 koktélt tök ingyen, ebből kettőt én és a barátnőm fizetünk, a harmadikat a faszi. Mi csak kettőt iszunk, amit ki is fizettünk magunknak, sőt, még többet is, mert a hülye barátnőnket is meghívtuk.
Teccikérteni?
Szóval ki a vércse?
Ja és igen, alkoholisták vagyunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!