Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Most ez mi? Szerintetek is...

Most ez mi? Szerintetek is pofátlanság?

Figyelt kérdés
Tegnap csajos estét tartottunk 2 barátnőmmel. Elmentünk egy helyre iszogatni. Az első kört én fizettem, a másodikat a barátnőm. A másik barátnőmet meghívta egy pali egy koktélra. Egy idő után elkezdtem célozgatni, hogy mivel én is, meg a másik barátnőnk is fizetett már egy kört, most rajta lenne a sor. Erre azt mondta, hogy neki már van itala, ő nem fizet. Basszus, egész este egy deka fillérjébe nem kerültek az italok, és amikor szóvá tettem, hogy ez nem egészen korrekt, hogy mi fizettünk neki, ő pedig nem fizet nekünk, megsértődött és elrohant. Azóta többször próbáltam hívni, de folyton kinyom. Most ez normális, hogy még ő neki áll feljebb?

2014. máj. 4. 10:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
38%
Normális. Te sem szereted, ha kioktatnak a pofátlanságodrol.
2014. máj. 4. 10:30
 2/19 anonim válasza:
94%
Elege nagy pofatlansag,hgyad ne hivd ha akr majd felhiv o!szerintem csak ki hasznalt titeket!
2014. máj. 4. 10:31
 3/19 anonim válasza:
100%
Szerintem neked volt igazad és nagyon gáz, amit csinált.
2014. máj. 4. 10:31
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Szép kis barátnő...el tudom képzelni, hogy egy szórakozóhelyen is mire hajthat, ha kinéz egy pasit...

Igaz, első, tényleg senki nem szereti, ha kioktatják a pofátlanságáról, de akkor ne adjon rá okot, és elkerülheti ezt a kis kellemetlenséget. Ennyire egyszerű.

2014. máj. 4. 10:37
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés az, hogy az első körben, ki mennyit és mit ivott?
2014. máj. 4. 10:42
 6/19 A kérdező kommentje:
Mindannyian koktélt ittunk, ugyanazt a fajtát. Direkt azért, hogy a végére nem legyen gebasz. Hát a kis idióta csak elintézte, hogy gebasz legyen.
2014. máj. 4. 10:47
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen pofátlanság, de nezheted mas szemszogbol is: Nincs, nem volt annyi penze, hogy o is visszahivjon benneteket es kicsit becsicsentve ot meghivta a pasi egy harmadikra (bar lehet azt se igazan kerte volna, ha neki kell fizetnie csak hizelgett a hiusaganak), viszont te szova tetted (ami udvariatlansag!!! mert senkivel nem hivattatjuk meg magunkat ennyire nyiltan es foleg nem ugy, hogy a szemebe mondjuk, de hat mi is meghivtunk es elvarjuk, hogy visszahivj, ugyanis meghivni akkor hivunk meg valakit, ha nem varjuk tole a viszonzast, egyeb esetben ezt elore le kell beszelni vagy lebeszeles hijjan csondben maradni, ha nem kapsz viszonzast) es nyilvan o is erezte, hogy ez gáz es ezert reagalt igy. (tehat nem tul intelligensen o se, mert biztosan nem tudja kezelni ezeket a helyzeteket.)

Szerintem ne hivogasd, hanem irj neki, hogy nem er ennyit az egesz, hogy te is kicsit hulye voltal, hohy ezt felhanytorgattad, majd legkozelebb maskep kezelitek a szitut, fatylat ra. (erre lehet o is belatja a butasagat es reagal valami ertelmeset is).

Jovore nezvest: mielott beleptek kocsmaba akarhova tisztazzatok, hogy vagy mindenki fizet egy kort mindenkinek vagy mindenki maganak fizet. Aki persze menetkozben megis meghivja a tobbieket es nem kap viszonzast az pedig "vessen magara" :-). Legyel te az okosabb. (es vedd figyelembe, hogy meg ha a baratnod is nem tudhatod a valos anyagi helyzetet es a sporolas okat...mert ez szimplan az volt reszerol...

2014. máj. 4. 10:51
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja es meg valami, ha megbeszeles ellenere eljatsza valaki az ő kore kimaradtat, akkor soha tibbet semmire nem kell meghivni. (ennyire egyszeru, manapsag mindenhol lehet mar kulon fizetest kerni, kulon a pulthoz menni es a sajat reszt kihuzatni stb.)
2014. máj. 4. 10:54
 9/19 A kérdező kommentje:

Bocsi, a félreértések elkerülése végett tisztázom a dolgot: egy cseppet sem voltam udvariatlan, hiszen már úgy indultunk el otthonról, hogy mindenki fizet egy kört. Tehát ez előre le volt tisztázva, csak őnagysága ezek szerint már nem emlékezett erre.

Egyébként mindig így megyünk inni, hogy előre letisztázzuk: mindenki fizet egy kört. Eddig nem is volt gond. Bár olyan már előfordult, hogy mi tartottuk magunkat az adott piához, ő pedig olcsóbbat vett. Pedig cseppet sem él szerényebben, mint mi.

2014. máj. 4. 10:55
 10/19 anonim ***** válasza:
58%

hát mondjuk én nem tettem volna neki szóvá, csak a következő ilyen összejövetelen nem vettem volna neki semmit... vagy el se hívnám... és akkor ciki lenne neki és elgondolkodna a dolgon.

egyébként hány évesek vagytok? olyan 16-18-nak gondollak ebből a viselkedésből

2014. máj. 4. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!