Miért hagynak cserben az olyan emberek akikre barátként számítok?
Hívtak a barátaim többször hogy menjek el buliba, kocsmába egyszer elmentem velük a héten, aztán kétszer nem mentem. Viszont ők mégis elmentek annak ellenére hogy nekem nem volt kedvem és én kiakadtam.
Dührohamom lett, a falba vertem a kezemet és össze is vesztem velük. Megmondtam nekik hogy ha tényleg fontos lennék nekik akkor nélkülem sehova se mennének. Nagyobb empátiát várnék el tőlük!!
Emiatt vagyok most kiborulva hogy cserbenhagytak, sokszor remegek, ideges vagyok.
Mit tegyek ilyenkor? Nektek volt hasonló eset?? Barátok az ilyenek egyáltalán vagy csak haverok?
Hogy a barátai elmentek nélküled, azt ha te is jobban meggondolod, akkor jogos. Ha azt várnád tőlük, hogy vígasztaljanak, az még lehetne, de hogy ők se menjenek, miközben te egyedül kuksolsz otthon...?
Empátia? Miért nem te vagy empatikus velük, és mész el a kocsmába?
Nem is értem. Viszont összességében azt gondolom hogy neked súlyos személyiségzavarod lehet (vszeg borderline) és szerintem azt kellene kiderítened, hogy mitől is vagy ilyen labilis.
Remélem tudtam valamennyi segíteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!