Mit kéne tennem?
Utóljára oviban voltak "igazi" barátaim. Általános iskolában egyet sem találtam. Mindig (bár néha önkénytelenül) próbálok megfelelni az embereknek, hogy elfogadjanak, mert kicsit különc vagyok. Most átmegyek a hatosztályos gimnáziumba, és félek, hogy ott sem találok majd barátokat. Bár most vannak páran, akik állítólag a barátaim, sosem éreztem azt, hogy kedvelnek, inkább csak elviselnek. Olyan barátot szeretnék, aki mellet merhetek önmagam lenni, mert elfogad olyannak, amilyen vagyok.
12/lány
Szia! :)
Ne aggódj! Sokszor én is így érzem magam , de próbálj életerőt sugározni magadból és pozitívan állj a dolgokhoz! :) Hidd el jobb lesz a helyzet!
A legfontosabb az , hogy állj ki magad mellett és ne mutass mást csak önmagadat!
A gimnáziumban más a helyzet , biztosan fogsz találni olyan embereket , akik kedvelni fognak.
Sajnos beindul az úgynevezett klikkesedés , ami azt jelenti , hogy csoportok jönnek létre. Szerencsédre valamelyikbe Te is bekerülsz. Rajtad a választás , hogy melyikbe! :)
Ezt hallgasd meg :)
https://www.youtube.com/watch?v=RMFR9ZJZdrs
Ocho Macho - Jó nekem
F/18
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!