Szerintetek mit kéne tennem?
Van egy lány, akivel szerintem jó barátságban vagyunk.
Mindig ír, hha valami bántja, és tanácsra/segítségre van szüksége. Szegényke elég szegény, és mindig mondja ,hogy csak ritkán mennek vásárolni, de akkor is csak a turiba vagy a kínaiba és a legtöbb ruháját a rokonoktól kapta. Mindig mondta , h szeret ruhákat kapni, de azért megvitatja, h mit fogad el és mit nem :/....Mivel én egy évvel idősebb vagyok nála, és normál testalkatú (ő nagyon vékony) ezért a már kinőtt, jó állapotban lévő ruháimat mindig felajánlom neki...bár ennek anya nem örül...Nekem erről az a véleményem, h inkább hordja ő, meg majd utána a 2 kisebb testvére, minthogy itthon a szekrény alján porosodjon.
Nemrég elhívott a sulijában megrendezésre kerülő Halloween bulira, de sajnos nem tudtam rá elmenni. Kb 1-2 hétre rá, beszélgettünk és írtam neki, h lenne néhány ruha, amit /ha kell neki/ oda tudnám adni...ő csak annyit írt, h küldjek róla képet és majd ír, h melyik kell neki :/ Őszintén bevallva ez egy kicsit sértő volt, mert nem hiszem, h rossz ruháim lennének(mindig a Promod, Camaieu, Springfield, Zara és a Mex üzleteiben vásárolok).
Elküldtem neki a képeket, /a facebook kiírta, h "látva ekkor: " /de nem írt vissza...
Aztán írtam neki, h majd írjon már, h kell-e neki vagy nem.(ezt is elolvasta..de nem kaptam rá választ)
Szerintetek mit tegyek? Miért nem ír?
16/L
Szerintem nem a ruháiddal van baja, hanem haragszik rád amiért nem tudtál elmenni arra a halloweenes izére...
Vagy lehet, hogy kitudódott az osztályában h tőled kapja a ruhákat, és szégyenli, mert piszkálják vele.
adj neki egy kis időt, ha nem ír neked, keresd te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!