Régi barátok számon kérhetnek ilyeneket szerintetek?
Figyelt kérdés
Meghalt egy nagyon közeli hozzátartozóm, nem csináltam belőle titkot, nem is nagyon lehet. Pár hónapja megszűnt egy barátságom, eddig köszönőviszonyban voltunk most viszont már köszönni se tud az illető, gondolom valakitől hallotta mi történt.2014. ápr. 23. 15:41
1/10 anonim válasza:
vagy velem van baj, vagy veled
azért nem köszön, mert meghalt egy közeli hozzátartozód, és nem titkoltad el? vagy mit akartál kérdezni?
2/10 anonim válasza:
Nem értem :S
Azért nem köszön már, mert megtudta, hogy meghalt valakid? :S
3/10 A kérdező kommentje:
Szerintem igen, nem beszélünk egymással, semmivel se bánthattam meg, és korábban is kiakadt hasonlón. Én nem kerestem, mert jöhetett volna amíg nagy volt a baj, de nem tette.
2014. ápr. 23. 15:52
5/10 anonim válasza:
kiakadt azon, hogy meghalt valakid? :S
ez egyre furább :)
nem is voltatok ti jó barátok, ha így viselkedtek egymással
6/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ma érthető. Szerintem azon sértődött meg, hogy nem szóltam neki, hogy elhunyt, nem hívtam a temetésre el.
2014. ápr. 23. 15:59
7/10 anonim válasza:
#6 nnna, csak eljutottunk a kérdéshez :)
igen, ezen megsértődhetett ... aztán kisnyúl
8/10 anonim válasza:
Ezt mégis hogyan következtetted ki? Nem semmi csavar, elmehetnél írónak!
9/10 anonim válasza:
Temetésre nem szoktak senkit sem meghívni, elhívni. Ez nem esküvő.
10/10 anonim válasza:
Sosem értettem, hogy miért jobb kitalálni dolgokat és azt teljes meggyőződéssel elhinni és hinni benne, hogy az úgy, és csakis úgy van.
Hívd fel, kérdezd meg mi baja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!