Miért mond ilyeneket a srác?
Nos. a mostani egyik legjobb barátnőmmel nyáron kezdtünk el beszélgetni de úgy 3-4 hónapja vagyunk nagyon jóban. idősebb nálam így nem nagyon ismerem a sulis barátait. múltkor bemutatott engem az egyiknek akiről már viszonylag sokszor megemlített. azóta sem találkoztunk de akkor rám se nézett a fiú.
(aki a "bátyám" mivel barátok között már kialakítottunk egy kisebb családot. a barátnőm az anyám és a srác a bátyám stb. stb.)
de a lényeg az, hogy a barátnőm mondta, hogy a "bátyám" nagyon szeretne rólam egy képet mert nem emlékszik a húgára(rám)...??? Ezt nem értettem. most csak ennyire komolyan veszi ezt a családos dolgot vagy mi? (hozzá fűzném hogy a barátnőm kiválóan tud hazudni, de miért hazudott volna?) az is lehetne hogy tetszek a fiúnak? bár az utóbbit nem nagyon szeretném mivel belsőleg nem az esetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!