Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért mond ilyeneket a srác?

Miért mond ilyeneket a srác?

Figyelt kérdés

Nos. a mostani egyik legjobb barátnőmmel nyáron kezdtünk el beszélgetni de úgy 3-4 hónapja vagyunk nagyon jóban. idősebb nálam így nem nagyon ismerem a sulis barátait. múltkor bemutatott engem az egyiknek akiről már viszonylag sokszor megemlített. azóta sem találkoztunk de akkor rám se nézett a fiú.

(aki a "bátyám" mivel barátok között már kialakítottunk egy kisebb családot. a barátnőm az anyám és a srác a bátyám stb. stb.)

de a lényeg az, hogy a barátnőm mondta, hogy a "bátyám" nagyon szeretne rólam egy képet mert nem emlékszik a húgára(rám)...??? Ezt nem értettem. most csak ennyire komolyan veszi ezt a családos dolgot vagy mi? (hozzá fűzném hogy a barátnőm kiválóan tud hazudni, de miért hazudott volna?) az is lehetne hogy tetszek a fiúnak? bár az utóbbit nem nagyon szeretném mivel belsőleg nem az esetem.

2014. febr. 8. 15:35
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Belsőleg nem az eseted, de a bátyád, te meg a fogadott húga vagy, de fotó nélkül nem emlékszik az arcodra, ami nem csoda, mivel csak egyszer találkoztatok..ti mindhárman hülyék vagytok, ennyi.
2014. febr. 8. 15:49
 2/4 A kérdező kommentje:
áh értem szóval te járnál az állítólagos bátyáddal? am eltaláltad hülyék vagyunk mind hárman, és épp ezt kérdeztem hogy miért kell neki kép hogyha ennyire (állítólagosan) nem emlékszik rám? de egyébként értékelem a gondolataidat :)
2014. febr. 8. 15:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a barátnőd akar összehozni benneteket. :)
2014. febr. 10. 17:17
 4/4 A kérdező kommentje:
neeem, nem olyan az. :)
2014. febr. 10. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!