Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kezd elegem lenni. Tanács?...

Kezd elegem lenni. Tanács? Többi lent.

Figyelt kérdés

Na szóval, a lényeg annyi, hogy hetedikes vagyok. Jóban vagyok két nyolcadikos lánnyal. És akármikor elmegyek, hogy velük beszéljek, a barátnőim megsértődnek rám, hogy egy szünetben nem velük voltam. Már eljutottam arra a szintre, hogy semmi sem érdekel, eléggé felhúztak mostanában hazugságokkal, stb.. De ez már olyan szinten.. nem is tudom. Tulajdonképpen elvárják, hogy a nap 24 órájában rajtuk lógjak, hogy másokkal ne is merjek szóba állni. De most mit csináljak?! Jövőre amúgy is csak ők lesznek majd, kisebbekkel nem vagyok jóban, szóval.. valami jó tanács, hogy ezt elkerüljem? Előre is köszönöm!

14l

2014. ápr. 18. 13:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Mondd meg nekik, hogy nem kell megsértődni, nem csak ők vannak a világon; ha egész nap velük lennél, az már beteges lenne és egy idő után elegetek lenne egymásból. Az ember társas lény, új kapcsolatokat kell teremtenie, ez a normális. Ha ezt a barátnőid nem képesek felfogni, akkor még kisgyerekek.

Persze, én is féltékeny leszek, ha a legjobb barátnőm mással tölti a szünetet, de nem rendezek emiatt patáliát. Ez úgy jó, ahogy van.

Bocs a hosszú monológért, szeretem kiteríteni az embereknek életem lapjait. :)

FG

2014. ápr. 18. 22:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! ^^ :)
2014. ápr. 21. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!