Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elegem van az erőltetett...

Elegem van az erőltetett barát keresgélésből, magamnak való leszek?

Figyelt kérdés

Soha nem voltak barátaim, akivel elmehettem volna bárhova akár csak sétálni egyet, vagy elkísérhettem volna gyógyszertárba, vagy vásárolni, vagy játszótérre, moziba.

Annyira görcsösen keresgéltem barátokat , barátnőket hogy nem hogy nem találtam de mindenki inkább még a közelemben sem szeret lenni.

Egyszerűen nem tudok beszélni ha a közelemben van az aki nekem szimpatikus és unalmas leszek, már nem merek miről beszélgetni hogy nehogy az legyen hogy saját magán dolgaimat kotyogom ki, vagy az övében vájkáljak .

Azt mondják hogy barátságokat nem lehet keresni csak találni, hát ez tényleg így van.

Nem akarok keresgélni, új helyen lakom és mindenki le néz a viselkedésem miatt mert mindenhez bátortalanul állok hozzá , visszafogott vagyok, nem jutok szóhoz egy rokoni összejövetelen mert nincs hangom a többiek túl beszélnek és engem meg sem hall senki.

Magabiztos akarok lenni és ha már majd úgyis más vagyok mint a többi akkor nem mindegy hogy miért néznek le?

Mióta itt vagyok nem tudok örülni semminek mert mindenre rágörcsölök.

Nem fogadnak el a rokonok mert nem iszom alkoholt gyerek mellett.

Büszke leszek magamra, nem akarok úgy élni mint egy árnyék.

Általában ha szóhoz jutok másokat az nem érdekli hiába hogy olyat próbálok mondani amiről éppen szó van, egyszerűen a szavamba vágnak mert én olyan illedelmes vagyok hogy hagyom had beszéljen.

Elkezdik hallgatni de egy rövid válasszal le vagyok tudva és fojtatják az ő mondani valójukat.

Elegem van nem akarok csendben járni mint egy zombi mert köteles vagyok ezek az emberek közé menni mert rokonok , igaz hogy nem az én rokonaim de mivel a férjem rokonai ezért muszáj vagyok megjelenni.

Az ilyen összejöveteleken én ülni enni és csendben lenni szoktam senki nem kérdez és én sem kérdezek csak vagyok.

Mindenki olyankor a saját élményét beszéli mit szólhatnék én hozzá.

Elegem van hogy feleljek meg mindenkinek, így sem barátkozik velem senki akkor meg minek?

Ti is így cselekednétek ha nem kelletek senkinek akkor sza*rjátok le őket?

2014. márc. 31. 09:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nem jó helyen keresgéltél akkor...vagy légy te is bunkó,valszeg ez kell nekik...passz költözz el,menj dolgozni...élj magadnak,fejleszd magad,ne barátságokat keress görcsösen,hanem saját magad életét építsd fel,aztán ha megvan akkor ráérsz értelmetlenül keresgélni,de legalább akkor már ugye elértél valamit.
2014. márc. 31. 09:43
 2/13 A kérdező kommentje:
Igazad van, magam útját fogom építgetni és nem másoknak megfelelni.
2014. márc. 31. 09:49
 3/13 anonim ***** válasza:

na látod,így kellett volna az első pofára esés után is ;)

most előrébb lennél,és mondjuk nem azon siránkoznál hogy miért nem fogadnak el...egyszerűen szarjál rájuk.

2014. márc. 31. 09:53
 4/13 anonim ***** válasza:
Így cselekszem már 2 éve. Nem teszek egy fűszálat se odébb senkinek, aki magasról szarik rám.
2014. márc. 31. 10:07
 5/13 A kérdező kommentje:

Egy csomó emberrel vagyok körbe véve akik isznak mint a szivacs amikor valami esemény van és erőltetnék belém is mivel én nem iszom ezért az a bajuk hogy nem iszom és nem vagyok az ő szintjükön, na de ha meg iszok , innék akkor meg az lenne hogy na ez az anyuka meg hogy berúgott az oldalán meg ott a gyerek.

Szóval az is baj ha nem iszok az is ha iszok.

Legközelebb ha meg kötelező lesz elmennem egy születésnapra akkor meg kijelentem hogy nem iszok egy kortyot sem elmentem megadtam a tiszteletet ha így nem jó hogy én nem iszok akkor fogtam magam és hazamentem...

2014. márc. 31. 10:31
 6/13 anonim ***** válasza:

Szard le őket. Tedd azt amit jónak látsz.

Ez az ivás téma meg tök gyerekes. Tinédzserkorban volt presztízskérdés az alkoholfogyasztás.

Illik inni a szülinapos tiszteletére egy pohár bort, vagy pezsgőt. Ezt nyugodtan megteheted, ha kívánod, de csak azért berúgni, mert attól többet gondolnak rólad, vagy azért nem inni az ünnepeltre, mert lenéznek miatta, hülyeség.

Nálunk nagyon vegyes a rokonság. 2 nagyon különböző értékrend találkozik minden összejövetelen, és a "műveltebb", már-már sznob nők is isznak egy pohárral tiszteletből, ha ahhoz van kedvük.

2014. márc. 31. 11:17
 7/13 A kérdező kommentje:

De ez az hogy nekem nincs is kedvem inni ők meg erőltetik.

Én meg nem szoktam inni és ezen tuti valamelyik besértődik.

Na de arra meg nem is gondol senki hogy oké ha épp akkor van kire bízni a gyereket amikor épp iszok , de amikor haza megyek engem vár a gyermek és kijózanodni és kipihenni sem lehet 2 óra alatt.

Szóval amikor hazaérek olyankor van a műszak váltás, a mama nem fogja kivárni míg kipihenem magam avagy kijózanodok amint haza érek enyém a felelősség, ezért nem szoktam inni , mert olyankor az ember nem kiszámítható és ha elejtem a gyereket összetöröm a csontját, ez nem játék.

Mert ha én kicsit iszok már az is a fejembe száll múltkor 3 felest ittam meg és szédültem mint az állat.

És nagyon szar 2-3 óránként ébredni rá.

Na de ezt nem tudhatják hisz nincs kis gyermek a rokonságba.

2014. márc. 31. 13:39
 8/13 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint ez az egész dolog egy hiszti részedről. Olyan nincs, hogy az emberiség összeesküszik valaki ellen, és direkt a szavadba vág mindenki, meg nem hagynak szóhoz jutni, és pont te nem érdekelsz senkit.

Ha ez így van, te csinálsz valamit rosszul, és nyavalygás helyett el kellene gondolkodnod, hogy mi az. Vagy egyszerűen ne foglalkozz vele, ha neked jó így, nem kötelező barátkozni.

De azt ne add itt elő, hogy a szemét mindenkit meg a szegény te, és jujj meg jajj, mert ez nevetséges! Ilyen nincs!

28/N

2014. márc. 31. 16:40
 9/13 A kérdező kommentje:
Talán mert nem veszek senkinek semmit.
2014. márc. 31. 16:52
 10/13 anonim ***** válasza:
Inkább mert ilyen hülyén állsz a dolgokhoz...
2014. márc. 31. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!