Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Létezik egyáltalán szerelem?

Melissa. kérdése:

Létezik egyáltalán szerelem?

Figyelt kérdés

A legjobb barátom/15éves de egy 13éves csajt szeret aki 16nak néz ki de agyilag még mindig csak13/ A fiúval nagyon sok időt töltökés az érzéseim is egyre jobban mélyulnek iránta. A fiú vár a csajra, én meg azt hiszem a fiúra. Azt hiszem szeretem./?/ De tudom jól hogy hogy érez a csaj iránt. Legyek önző és mindent vessek be a "megszerzésére" vagy fogadjam el a tényt miszerint barátként tekint csak rám?

Mi a véleményetek? Vagy ez is csak a gyerekességem egyik stádiuma?

2014. márc. 30. 00:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem gyerekesség. Az érzelmeidről nem tehetsz, de ez esetben küzd le. Más ember rovására ne akarj boldog lenni. Fogadd el ezt a helyzetet.
2014. márc. 30. 04:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Sokfajta szerelem van:

-plátói

-viszonzatlan

-kölcsönös

-sírig tartó

-lobbanó

-gyerek szerelem...stb

Mit, hova vársz? Mond meg neki! Előtte nem árt picit kiábrándítani a másikbol. Rávilágitani hogy nemjol gondolkodik, ciki. Hogy agyilag nem lesznek egy szinten mert a korkülömbség megmarad. Ha meg a külsö fontos neki akkor tedd magad vonzóvá.

2014. márc. 30. 06:45
 3/5 anonim ***** válasza:
nyálasak vagytok
2014. márc. 30. 15:58
 4/5 anonim válasza:
Szerintem de ez csak az én véleményem,hogy mond el neki mit érzel iránta és ha visszautasát ne légy szomorú hiszen leszel még szerelmes.
2014. márc. 30. 17:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2014. márc. 30. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!