Nektek mennyi igaz barátotok van? Hogyan ismerkedtetek meg?
1, akire mindig és bármikor számíthatok. Elég régen, már
vagy 15 éve ismerem, egyik közös ismerős mutatta be, hogy
segíteni kellene neki valamiben (munka), aztán összebarát-
koztunk, és ennyi.
Nekem igaz barátból is egész sok van, és már régóta tudom, hogy szerencsésnek mondhatom magam emiatt.
Semmi extra sztori nincs a megismerkedések mögött, van akit a suliból, van akit innen a környékről, van akit buliból. Valahogy sikerült egymásra találnunk.
Igaz barát...
Hmm, ez a kifejezés elég tág, kinek mit jelent az, hogy igaz barát? Barátnőm sok van (vagyis több is van), de így kapásból 3 jutott eszembe,mint igaz barát, a legközelebbi barátnőim. Rájuk tudom, hogy mindig számíthatok, tudom, hogy fontos vagyok nekik és ami még jobb, hogy számít nekik a véleményem, részünk van egymás életében.
Kettőt a középiskolában ismertem meg, tehát mindkettőt 10éve ismerem, a legjobb barátnőmet pedig a mostani munkahelyemen ismertem meg, jobb barátnőt nem is kívánhatnék magamnak, 2éve vagyunk barátnők. :)
Nekem csak egy igaz barátom van, úgy másfél éve ismerjük egymást. A megismerkedés fura, de megtörtént. Suliban infó órán pont mellettem ült, én meg gondoltam egyet és megkérdeztem tőle, hogy játszott-e már metinnel?:D (akkoriban nagy metines voltam)
Utána egyre többet beszélgettünk, majd a többi jött magától.:D
Most van még pár haverszerűség, de nem nevezhetők barátnak, ha egyszer csak a panaszaik, parancsolgatásuk hallgatom, és a hátam mögött pedig kibeszélnek..
Viszont csak másfél éve van igaz barátom, azelőtt még csak kamubarátom se volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!