Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti mit tennétek ha megtudnátok...

Ti mit tennétek ha megtudnátok hogy legjobb barátotok antidepresszánt és nyugtatókat szed? Kicsit félek tőle már amijóta tudom :/

Figyelt kérdés
Sajnos nem tudom milyen típusúakat. Ha fontos megkérdezhetem tőle!! 19 éves egyébként nem túl korai ilyen korban az ennyire erős hatású gyógyszerek szedése??
2014. ápr. 8. 19:35
 1/8 anonim ***** válasza:

a gyógyszertől félsz vagy a barátodtól?

ha jobban van tőle nem gáz, csak sokszor feleslegesen adják

a depresszió fiatalkorban is megjelenhet, de sokszor a pszichoterápia is elég lenne, csak a szakembereknek egyszerűbb gyógyszert felírni és kész

2014. ápr. 8. 19:38
 2/8 anonim ***** válasza:

Gyógyszereket szedni semmilyen korban nem ajánlott,ha csak nem akarsz drogos lenni.

Ha a legjobb barátod,akkor ilyen lényeges dolgot miért nem tudtál eddig róla?

//"Antidepresszáns","amióta",//

2014. ápr. 8. 19:40
 3/8 anonim ***** válasza:

én sokat beszélgetnék vele, elmenénk kirádulgatni, moziba vele, meg olyan dolgokat csinálni amit szeret

meg közös sport, futás, nagyon jó

2014. ápr. 8. 19:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Mitől félsz? Elgondolkodnék rajta, miért nem tudtam eddig.
2014. ápr. 8. 20:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Dühös lennék az orvosára, aki pszichoterápia helyett felírja neki a gyógyszereket és kilöki a rendelőjéből. Mintha a fogorvos nem kezelné a lukas fogadat, hanem inkább adna rá méregerős fájdalomcsillapítót, amit életed végéig szedni kell, hogy ne érezd a fájdalmat, holott a fájdalom csak a tünet és azt el lehetne tüntetni a beteg fog kezelésével. Erre próbálnám a barátom figyelmét is felhívni és megpróbálnám rábeszélni, hogy sürgősen cserélje le az orvosát.
2014. ápr. 8. 21:17
 6/8 A kérdező kommentje:

Na tegnap rákérdeztem hogy akkor végül is milyen gyógyszereket szed. Erre azt mondta hogy nincs semmi közöm hozzá. Az hogy ő mit szed és mit ír fel neki pszichiátere az csak rá és a térapeutájára tartozik.

Na most egy ilyen embert hogy nevezhetek barátomnak?

Egyébként kb 3 hónapja szedi a bogyókat (én cc. 1 hete tudom)A viselkedése megváltozott. Valahogy magabiztosabb, erősebb személyisége lett, gyorsabban vág az esze stb viszont sokkal agresszívebb, ingerültebb és "ideg betegebb" is lett!

2014. ápr. 9. 09:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Kérdező:

A barátod válaszától függetlenül, ne hagyd magára. Törődj vele, járj a kedvében, kiránduljatok.

Lássa azt, hogy törődsz azzal, hogy problémája van, csalj mosolyt az arcára.

2014. ápr. 10. 05:04
 8/8 anonim ***** válasza:

akkor neki pozitív értelemben is hatott a gyógyszer, ha ennyit javult tőle, azt nem tudom tényleg agresszív lett, vagy csak kevesebb mindent tűr el, mint előtte, mert most ki tud állni már magáért, olyan lelkiállapotban van

a hozzáállásod alapján szerintem, én elutasító lennék veled szemben szerintem, bár én nagyon rigolyás vagyok arra nézve, kivel barátkozom, nagyon sok ember csak untat meg fáraszt, és gondolom én is őket

2014. ápr. 10. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!