Ti mit tennétek, ha elfordul a barátotok?
Figyelt kérdés
Van/volt egy legjobb barátom (ő fiú én lány) igazi idióták voltunk együtt, mindenben számithattunk egymásra. Lett egy barátnője, aminek végel lett én kiálltam érte. Aztán egyszercsak alig írt alig beszéltünk, addig addig mig már Hello viszonyba lettünk csak. Az osztályban volt pletyka hogy szerelmes belém, amitől kiborult, nem értem mit foglalkozik ilyen marhasággal, mivel 20 felett vagyunk. Aztán Kiderült hogy tényleg szerelmes volt belém amit csak én nem tudtam. Ti próbálkoznátok tovább ilyennel? Már agyaltam rajta, hogy ha ír fb-n akkor Megkérdezem tőle, hogy unatkozik, h rám ír? 21éves és 15 évesnél próbálkozik. Panaszkodik nekem róla, de legszívesebben mondanám, h egy gyerektől ne várjon komolyat.. 23L2014. márc. 12. 18:17
2/2 A kérdező kommentje:
ja, igen Bocsi, a lényeg, hogy hogyan reagálnátok rá? nincs értelme hogy én ugráljak utána, hogy a barátja maradjak nem?
2014. márc. 12. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!