Sürgős segítségre lenne szükségem! Nem tudom mit csináljak! Valaki segítene?
Figyelt kérdés
Az egész úgy kezdődött, hogy az osztályukba új csaj jött félévkor. Először mindenki elfogadta, mert hát új, aztán elkezdték cseszegetni és szépen lassan engem is ellene fordítottak. Olyanokat csinálnak vele mint mondjuk: átszórják a holmijait egy másik szekrénybe, eldugják a kabátját,a cipőjét, képeket szerkesztgetnek róla (ami egy ideig tetszett de most már nagyon unalmas és zavaró) leszólják minden hülyeségért stb. Eközben a csaj mindenkivel kedves (oké lehet idegesítő sosem azt csinálja amit mondunk neki mindent 2-szer kell mondani, de alapvetően kedves). Aztán jött amivel nálam is elvágta magát. Az egyik órán a kémia tanárnőnk (aki nagyon durva) észre vette, hogy a naplóba más jegyek vannak beírva mint az ellenőrzőjébe és megkérdezte ez miért van, erre a csaj azt mondta, hogy ő csak azt írta be amit a tanár mondott. (1-es, 2-es helyett 3-as, 4-es volt beleírva)Később a tanár azt is észrevette, hogy az ofőnk aláírása is át van írva vastaggal meg a félévi (!!!) jegyei is át vannak javítva. Azóta ezzel szekálja mindenki. De én megsajnáltam. Ma a barátnőim kitalálták, hogy 2 fiú osztálytársam nevében írnak neki szerelmes levelet és mivel a fiúk is megakarták szívatni, belementek. A csajok nekem is szóltak hogy segítsek, először nem akartam de hát ha nem segítek akkor kirekesztenek tehát zsákutca ugyhogy segítettem megfogalmazni az egyik levelet. És oda adták neki mielőtt elmentek. De én emiatt nagyon rosszul érzem magam,mert oké megérdemelte az átírásért mert nem volt becsületes (amúgy még most sem vallja be) de sajnálom mert szünetekben is egyedül ücsörög, meg szinte senkivel sem beszél és látom rajta hogy baromi szarul érzi magát. Most mit csináljak? Megmondjam neki, bocsánatot kérjek tőle? De ezt mind persze úgy , hogy a barátnőim ne utáljanak ki. Létszi segítsetek! Am. 14/L2014. ápr. 15. 19:48
31/35 anonim válasza:
Tegnapi nem tudom hányas voltam már...:D
32/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. ápr. 16. 21:18
33/35 tubifex válasza:
Kérdező legyél büszke magadra! Én is büszke vagyok rád,mert ez nagy belső fejlődésre utal, hogy kiállsz a gyengék és a saját igazad mellett!! Sajnos kevés az ilyen bátor ember! Ennek hatására egyre többen észre fogják venni, hogy a piszkálódók mennyire szánalmasak! Azért írt rád az egyik csaj, magyarázatot várva, mert elbizonytalanodott saját magában és kezdi látni,hogy ez nem jó hogy ártatlant bánt. Legjobb védekezés a támadás elvén...
Írd meg neki az igazat hogy szánalmas a viselkedésük stb. Ha látják,hogy kiállsz másokért és magadért, egy erős személyiségként tűnsz fel. A végén még neked lesz a legtöbb követőd! Csak így tovább!!
34/35 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :) Tényleg mindent köszönök! :)
2014. ápr. 17. 20:15
35/35 A kérdező kommentje:
Remélem sikerülni fog amit mondtál 33-as :)
2014. ápr. 17. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!