Sürgős segítségre lenne szükségem! Nem tudom mit csináljak! Valaki segítene?
De ha nektek nem ártott, akkor nem mindegy? És akkor mi van, ha még kicsit idegesítő is? Én is ismerek egy csomó idegesítő embert, még se sz*patom őket..
Ember, tudom milyen sérüléseket lehet ezzel okozni egy 14 éves kislánynak? Főleg ezzel a 'szerelmeslevelezéssel'. Érted, hogy ezzel az érzéseibe gázoltok be? Elhiszi, aztán pofára esik, és mindenki rajta röhög.. A cipőeldugdosás is undorító, meg a képszerkesztés..
Engem is vert anyám régen a szar jegyekért, meg mindenért, pedig hidd el, hogy kívülről senki nem gondolta volna rólunk..
Amúgy teljesen mindegy, mert úgysem fogsz semmit tenni, szóval nem is értem, hogy minek járatom itt a számat..
Két dolog: 1. Mióta írhatnak be gyerekek a saját ellenőrzőjükbe? Dupla annyi idős vagyok, mint a kérdező, de nekem még a tanár írt he az ellenőrzőmbe, mert az ő feladata volt, ráadásul alá is kellett írnia. Szóval ha a tanár "rábízta" a diákra (mert pl lusta volt vagy csak megbízott benne), akkor ott ő a vétkes, mert ő mulasztotta el az ellenőrzést stb. (mint tudjuk gyerekként könnyebb butaságot csinálni). Valószínű ezért nem si nagyon akarta a tanár megbüntetni...
2. Hát igen ez természetes dolog,amit csináltok sajnos ilynek vagyunk mi emberek. Olvasd el Golding: Legyek ura című regényét és lhet még jobban kellemetlenül fogod éreznimagad. De örülj, hogy te érzed nem okés a viselkedésetek, ez jelzi, hogy érettebb vagy az osztálytársaidnál.
Tudom nehéz, de vagy valóban állj a lány mellé, amivel valójában megvéded korábbi önmagad (hiszen téged is szekáltak előzőleg) és jót tesz az önbecsülésdnek. De ha tartasz a többeiktől, akkor még mindig van két lehetőséged: egyik,hogy titokban beszélsz a lánnyal és elmondod mindezt,amiket itt leírtál, de bevallod neki, hogy félsz a többiektől te is. Másik, hogy szólsz az osztályfőnökötöknek vagy egy olyan tanarodnak akiben megbizol es elmeseled mi folyik az osztályban. Normals esetben a tanar nem fog teged lebuktani, de tud segiteni a helyzet megoldasaban pl. jobban odafigyel arra,hogy az uj osztalytars be tudjon illeszkedni es a kirekesztes hamar a multte legyen.
Hallgass onmagadra! Megéri,jobban mint az ilyen "baratnok".
köszönöm 22-es ez nagy segítség volt azthiszem az első tanácsot fogadom meg mert a tanárok nem igazán olyanok akik...nos..érted?
21-es igen is érdemes jártatni a szád (már bocsi) de én tényeg megbántam és bocsánatot is fogok kérni. Köszönöm:)
21-es vagyok
Azért rendes kislány vagy te, és tudom, hogy ennyi idősen nehéz a többiekkel szembe menni, de később büszke leszel majd magadra:)
ma 21:05!
Egyetértek. Majd írj, hogy mi volt.
Na akkor akit érdekel annak leírom mi történt ez ügy kapcsában ma: Szünetben oda mentem a lányhoz, és megkérdeztem hogy beszélhetnénk-e, mire ő azt mondta persze de csak 4-szemközt. Gondolom félt hogy meghallják a "barátnőim", hogy beszélgetünk. Úgyhogy egy csendes helyen beszélgettünk az udvaron, először is bocsánatot kértem tőle azért, hogy a közelmúltban szemétkedtem vele a csajok hatására és azért is, mert a levélben is benne voltam, meg mondtam neki, hogy nehogy elhiggye azokat a leveleket mert nem igazak erre ő azt mondta tudta hogy nem igazak, nem lehetnek igazak! Aztán sírni kezdett és én odamentem megvigasztalni erre a csajfalka ott sétált el mellettünk és igen szúrós szemmel méregettek.
És a java csak ezután következett, mikor az ofönk észrevette hogy egy levél van a csaj ellenőrzőjében amit fel is olvastatott vele lényegében csak annyi volt hogy az anyja nevében bocsánatot kért a rossz jegyeiért és az anyukája nevét odahamisította, meg egy másik helyre az ofőnkét is. Szinte az egész osztály röhögött 2 fiút és 3 lányt kivéve (engem a padtársamat meg még egy barátnőmet kivéve). Én meg rászóltam a többiekre hogy ezzel a nevetéssel csak magukat minősíttik. Erre az egyik csaj beszólt hogy " mert ha jól esik miért ne inkább neked kéne kussolni" aztán a tanár ránézett és el is halgatott onnantól már csak óra után jött oda hozzám ugyanaz a csaj és elkezdett pislogni rám ezt mondta " te most komolyan sajnálod? Na ne már!" én erre csak azt mondtam "Igen komolyan. És túlzásba viszitek, hányingerem van tőletek." A padtársam akkor oda jött és azt mondta "bocsi .... de nekem is undrító ahogy bántok vele!"
A suli után aztán még beszélgettem a csajjal megkérdeztem hogy ezt az egészet miért csinálta azt mondta azért mert kikap a rossz jegyekért és a tanárnak meg azért hogy a rossz jegyeket elnézze neki :(. Mondtam neki hogy én itt vagyok ha kellek senkinek semmit nem mondok el és bízhat bennem, még egyszer bocsánatot kértem és akkor megölelt és azt mondta"koszönöm! El sem hiszed mennyit jelent!" aztán most vettem észre hogy az egyik csaj a falkábol írt hogy "te tulajdonképpen miért is beszélgettél azzal a...-val meg miért ölelgetted?" de még nem írtam neki nem tudom mit írjak az igazságot pls segítsetek!
Szép. Rendes csaj vagy:)
Ne írj neki vissza semmit. Vagy, ha mindenképp válaszolni akarsz. Akkor írd azt, hogy neked nincs semmi bajod vele(a kérdésben szereplő lánnyal), és nem fogod csak azért b.-ni, hogy ettől menőnek érezd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!