Egy embernek több legjobb barátja is lehet? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó barátom, aki az osztálytársam.Más barátja is van az osztályban, de kíváncsi lennék, hogy engem kedvel-e annyira, mint a másik legjobb barátját.Hogy deríthetném ki?2014. márc. 13. 19:49
2/9 anonim válasza:
Ha az embernek több legjobb barátja van, akkor nincs neki legjobb barátja, mert legjobból csak egy lehet, ez benne van a szó jelentésében is.
Egyébként meg nem érdemes azzal foglalkozni, hogy te vagy-e a legjobb barátja, az a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat és segítsétek egymást kölcsönösen, ahogyan csak tudjátok.
3/9 anonim válasza:
Oszinten, ha van mar legjobb baratja, akkor nem kene belepiszkalnod a baratsagukba.. olyan nincs, hogy egy embernek tobb legjobb baratja van. Tetelezzuk fel, vagytok harman legjobb baratok, akkor 100%, hogy egy ido utan, de valamelyikotok harmadik kereknek fogja magat erezni, es az neked se lenne gondolom tul jo, es nekik se, mert vegulis lehet, hogy egy baratsagot szedtel ossze. Ha van mar legjobb baratja, akkor nem hiszem, hogy az a bizonyos legjobb barat mennyire dijazna, ha elakarna szedni valaki a baratjat. Ez csak az en velemenyem. Bocsi az ekezetert. :)
4/9 A kérdező kommentje:
Semmi baj, egyébként azt nem mondtam, hogy van e már legjobb barátja, az a biztos hogy én is meg a harmadik személy is nagyon jó barátai vagyunk,csak azt nem tudom hogy számára ki a legjobb, de szerintem mindketten nagyon jó barátai vagyunk neki.
2014. márc. 13. 20:21
5/9 anonim válasza:
Az ember a barátait nem mennyiségben méri, hanem minőségben. Nem legjobb barát van, hanem igaz barát. És igaz barátod lehet több is.
6/9 Hajdu Zoltán válasza:
A barátságot, akár a többi lelki érzést, nem szabad, és nem is lehet irányítani. Aki megpróbálja, az érezheti úgy, hogy sikerrel járt, de ez önámítás. Az eleve kivitelezhetetlen, hogy valakinek a legjobb barátja leszek,vagy ő az enyém.Nem igazán tudjuk megmondani,csak nagy vonalakban, miért is szeretünk, vagy kedvelünk valakit. Ez kialakul magától. De tenni lehet azért, hogy a legjobb barátja lehess.
7/9 danikiller válasza:
igen lehet több is és jó ha van is több :D
8/9 anonim válasza:
3-as kommentelő: tapasztalatból tudom hogy milyen rossz a hármas barátáság!!!
9/9 anonim válasza:
Régi kerdes de leírom. Legjobb barát nem lehet kettő vagy három... Komolyan nem értem azokat akiknek van több. Szerintem nincsenek tisztában a szó jelentésével
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!