Miért van az, hogy az embernek már a legjobb barátaiban is csalódni kell?
Figyelt kérdés
Már senkiben nem lehet megbízni a mai világban? Bezzeg én mindig segítek mindenben, ha úgy van. Nem várok el sokat cserébe, csak egy kis figyelmességet, de néha azt se kapom meg. Akkor kibe lehet megbízni teljesen? Ennyire önzők az emberek? Ti kiben bíztok meg teljes mértékben?2014. febr. 1. 00:11
1/2 anonim válasza:
Igen, ennyire önzők. Meg kell találni a megfelelő embereket. Elég sok meddő próbálkozás után úgy érzem most jó barátaim (összvissz 3) vannak. Ún. barátom van sok, de csak ők 3-an, akiket tényleg közel engedtem magamhoz.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, de ha valaki már több mint 10 éve a barátod, akkor sokkal rosszabbul esnek tőle az ilyen dolgok. Lehet, hogy csak én reagálom túl, de én úgy érzem sokkal többet adok, mint kapok. (akkor lehet most én is önző vagyok egy kicsit) Nem tudom megéri-e egy ilyen kapcsolatot ápolni. Jó, persze neki is van saját élete is, de ha ő elvárja a segítségemet, akkor én is elvárhatom, hogy legalább néha lelki támaszt is nyújtson. Nem így működik???
2014. febr. 1. 00:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!