Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Undorito es onzo vagyok. Mit...

Undorito es onzo vagyok. Mit tehetnek?

Figyelt kérdés

A legjobb baratnom babat var es ennek orulnom kene, de ehelyett ketsgbeesett vagyok es felek, hogy ha megszuletik a gyerek akkor elveszitem es ram mar semmi ideje nem lesz. Ugyan igy mar elveszitettem egy baratnom aki egyszer elhivott magahoz babazni, de azota eltunt... En ertem, hogy ilyenkor minden a gyerek korul forog, ez termeszetes, de megse akarom elvesziteni ezt a baratnom is:/ Es olyan onzo vagyok es olyan rosszul erzem emiatt magam. Mit trgyek?

22/L

2014. márc. 11. 14:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem vagy önző és undorító, ezek teljesen normális érzések.

Nincs mit tenni, legyél olyan, mint eddig, aztán ha elveszíted, akkor el kellett veszítened. Ez az élet rendje. Emberi kapcsolatok szűnnek meg és kialakulnak újak. De lehet, hogy ő nem lesz olyan, mint a másik barátnőd. Ki tudja.

A kisgyermekes nőknek elég nehéz beosztani az idejüket, főleg ha nincs segítség, így sokszor a saját családra, férjre sem jut, nem csak a barátnőre. Hidd el, nekik is ugyan olyan rossz. Légy türelmes, lehet idővel visszakapod őket.

A gyereknek meg nem KELL örülni. A gyermekáldás egy természetes dolog, aztán van aki örül, van aki csak tudomásul veszi, van akit aggaszt stb...ez normális.

Amíg nem ártasz senkinek, addig teljesen mindegy éppen mi jár a fejedben, senki nem vár el tőled semmit. Aki meg igen, az nem igazi barát.

2014. márc. 11. 14:57
 2/4 anonim ***** válasza:

En meg ertelek! A legjobb baratnom akivel egyutt nottem fel, ugyan ilyen.

Bar en orultem a babanak, de lassan nagyon eltavolodtunk.

Az elejen sokat segitetten neki.

Korhazba kontrol viusgalatokra kisertem, mert a ferje dolgozott es a gyerekorvoshoz is sokszor vele mentem.

Par honap utan lassan "le koptatott" olyan baratnoi lettek akiknek szinten kisgyerekuk van.

Amikor mar nem kellett a segitseg, kosergetes nem vette fel a telefont vagy egy het! utan vissza hivot.

2014. márc. 11. 15:00
 3/4 anonim ***** válasza:
De gondolj arra, hogy a barátnőd sokszorozódik, kettő lesz belőle. :) Szerintem szüksége lesz rád akkor is, ha jó barátnő vagy, és még inkább szüksége lesz rád.
2014. márc. 11. 15:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha igazán jó barátnők vagytok és ezt ő is így gondolja, akkor nem fog lekoptatni. Biztos jól fog esni neki, ha felajánlod a segítséged. Egy újszülött mellett mindig jól jön. Ha pedig ennek ellenére mégis eltávolodtok, akkor nem is voltatok igazi barátok. Tegyél meg mindent azért, hogy megmaradjon a barátság, de ha ő nem tesz érte, amiatt nem neked kell rosszul érezni magad.
2014. márc. 11. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!