Hisztek a fiú-lány barátságban?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért?
Ha nem, miért nem?
2014. márc. 11. 06:24
11/14 anonim válasza:
igen létezik nekem van egy fiú barátom már több éve és mindent emglehet vele beszélni! de a mostani fiú barátomnak van barátnője, de ő nem igazán tud barátként viselkedni, mert látszik próbálja elnyomni, de néha kitör belőle, hogy vonzódik hozzám... sajna őt én is szeretem
12/14 anonim válasza:
Van, akiknél láttam ilyet, de hogy én és egy fiú között barátság legyen, nem hiszem. Én mindig tudtam szexualitás és egyéb érzelmi felhangok nélkül, pusztán az embert meglátni bennük, de ők előbb-utóbb mind bepróbálkoztak nálam, hogy valami több legyen (szex, járás). Szóval csalódás volt az összes.
Azt viszont el tudnám képzelni, hogy talán egy meleg fiú egyszer a barátjává fogad és akkor segíthetünk egymásnak a pasizásban pl.
13/14 anonim válasza:
Nem, nem hiszek benne férfiként. Az ilyen kapcsolatokban tapasztalatim szerint az egyik fél minden esetben szenved titokban, általában a srác mert ő előbbutóbb többet akar majd vagy alapból is többet akart a csajtól. Szóval a fiu lány barátságot szerintem csak alány élvezi igazán mivel sokal kivánatosabbnak tünik férfitársaságban de ha egy lány már barátként könyvelt el egy fiut csak lelki szemetes ládának tudja használni maximum. Na mindegy az ilyen hjzetből menekülni kell vagy bele sem meni
14/14 anonim válasza:
Akit a párzószervei vezérelnek csak, annak nem való. Aki kevésbé ösztönállat ,annak viszont nagyon is. Rengeteget lehet tanulni tapasztalni a másik nemről ,egy ilyen barátság által és érdekesebb is egy másik nézőpontot meghallgatni, megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!