Ti hisztek az igaz barátságban?
Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 20:46
3/8 anonim válasza:
Érdekes, ha megkérdeztél volna 4 éve, azt mondtam, volna, abszolút hiszek.
Ma nem hiszek. Soha többet.
28/N
4/8 anonim válasza:
Nem,sokan átvertek már. Köszi inkább nem.
5/8 A kérdező kommentje:
hogy öszinte legyen én sem hiszek benne..ha féléve tőlem kérdezte volna valaki akkor igent mondtam volna..SIMÁN...!! de most már NEM...!! csak kiváncsi vagyok,hogy akik IGENEL válaszoltak/válaszolnak azok MIÉRT...?????
2012. aug. 15. 21:43
6/8 anonim válasza:
2.vagyok
Mert van egy igaz barátom,és ez méghozzá fiú-lány barátság is,amiben megint sokan nem hisznek.Én még nem csalódtam,ahogy ti(sajnos),és remélem nemis fogok.
7/8 anonim válasza:
Igen. Max. néha nem jó embernél keressük.
8/8 A kérdező kommentje:
egyépként a fiu lány barátságban én is hiszek..mert nekem is van egy tökjo fiubarátom...nem is egy hanem kettő...viszont a lány lány igaz barátságbn abszolut nem hiszek..
2012. aug. 26. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!