Hisztek a fiú-lány barátságban?
szerintem ez csak akkor működhet, hogyha nagyon rég óta vagytok barátok. nekem van egy fiúbarátom, akivel születésem óta folyton együtt vagyok. tudom, hogy ő tényleg csak barátként tekint rám. de másokkal nekem is előfordult, hogy egy idő után kiderült, többet éreznek..
18L
Én szentül hiszek a fiú-lány barátságban! Van 3 fiúbarátom is. Nem volt velük szexuális kapcsolat. Az egyikkel elég sok időt töltök, mert a másik kettő vidéki és velük mailozni szoktam.
Azért jó a fiú-lány barátság, mert véleményem szerint a barátság erősebb a szerelemnél. A szerelem hamar elmúlik. Sosem tudni, hogy mi fog történni ezek után: végleg szakítanak, többet nem fogják látni egymást? Vagy pedig jó barátok maradnak? De a lényeg, hogy a szeretetnek meg kell maradnia!
És azért is jó ez a barátság, hogy mind a két nem tud ebben-abban segíteni, amikhez értenek. A fiúk tudják, hogy mit szeretnek a fiúk a nőkben, és így tovább...
És lehet viccelődni mind a két nemen :D Pl. egyszer a strandon figyeltünk az embereket meg a nagymellű nőket. A barátom nem szereti az ilyen csajokat, mert valamiért gusztustalannak tartja a nagy melleket, főleg a plasztikázottakat.
Nem kell benne hinni, mert tudom, hogy van.
És van a barátság+szex is. (Mondom: is. Tehát sok olyan lány barátom van, akivel eszünk ágában nincs lefeküdni egymással, és pár olyan, akivel van. És mindent meg tudunk beszélni, mert nincs az a birtoklósdi, ami a párkapcsolatban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!