Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hisztek a barátságban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek a barátságban?

Figyelt kérdés

-fiú lány barátságban.

az normális ha sok érintés is van benne? ti sokszor hozzáértek ellenkezőnemű barátotokhoz?

2013. febr. 5. 17:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hiszek benne, és érintés lehet barátságon belül is
2013. febr. 5. 17:38
 2/11 anonim ***** válasza:
igen söt még dugtunk is ... azotsa is jo barátok vagyunk nem tekintönk többként a másikra mint egyszeri partner
2013. febr. 5. 17:38
 3/11 anonim ***** válasza:
én hiszek :D
2013. febr. 5. 17:40
 4/11 anonim ***** válasza:
mi szerelmesek vagyunk egymásba, és legjobb barátok vagyunk nem járunk
2013. febr. 5. 17:41
 5/11 A kérdező kommentje:
17:41, miért nem?
2013. febr. 5. 17:43
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen, hiszek benne. De nekem az ellenkező nemű barátommal ugyanannyi az igényem az érintkezésre, minta az azonos neművel. Ha már valamelyikünk többet igényel, akkor gyanús, hogy többet is érez.
2013. febr. 5. 17:44
 7/11 A kérdező kommentje:
én nem hiszek a barátságban,az igazi barátságban,max haverságban igen.eddigi tapasztalatok alapján.
2013. febr. 5. 17:48
 8/11 anonim ***** válasza:

Én hiszek benne, kb az ölelés meg arcára puszi még simán baráti, lánybarátom is így van vele.

17/f

2013. febr. 5. 18:19
 9/11 A kérdező kommentje:
érintésnél meg nem (csak,ölelésre,puszira gondolok) hanem beszélgetésközben hozzáérsz a kezéhez,karjához,combjához,ilyenekre.
2013. febr. 5. 19:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, ha ezeket csinálja, amiket utoljára írtál, valószínűleg 'azt' akarja. Érintésekkel cserkésznek be a fiúk.
2013. febr. 7. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!