Fesztiváltársak a VOLT-ra?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék menni a VOLT-ra, különösen az Arctic Monkeys koncertre, de nincs kivel mennem, a társaságomból nem kedvelik az ilyen műfajú zenét, szóval van még hasonlóan így? Korombeliek írjatok :)
17L
2014. márc. 8. 19:03
21/29 anonim válasza:
Sátor? Ahhoz még fizetni sem kell, benne van a bérletbe. Vagy mindenképp apartmant akartok? Amúgy vhol láttam egy koli is hirdeti magát a Volt oldalán mint szállás.
22/29 anonim válasza:
Én a bátyámmal megyek, ő 21. :) A mostani osztályomban nincsenek igazán jó barátaim, vele jól kijövök. Aztán majd meglátom, mi lesz gimiben:) Tényleg, valaki megy innen júl 3-án vonattal?:) 15/l
23/29 anonim válasza:
#előző És mi főleg a 30STM miatt megyünk. De természetesen alaposan körbe szeretnénk nézni. Bár nem hiszem, hogy 1 nap alatt sok minden belefér:/
24/29 A kérdező kommentje:
21.: köszönöm. Megtaláltam :)
2014. ápr. 22. 13:55
25/29 A kérdező kommentje:
22.: írtam neked. :)
2014. ápr. 22. 13:55
26/29 anonim válasza:
Én megyek !!! :D AM <3 13/L (unokatesóm jön velem, meg a barátnője :D) De a lényeg, hogy ott leszek a hétvégéén :D
27/29 anonim válasza:
Én is pont ilyen cipőben járok, nagyon szeretnék menni az Arctic Monkeys-ra, de egyelőre nincs társaságom. Kihez csatlakozhatnék? :)
28/29 anonim válasza:
Idén valaki ? Fesztiváltárs kerestetik egész VOLT-ra :D jófej 22/F
29/29 anonim válasza:
Élvezzétek ki.
Gondoljatok azokra, akik végigmelózzák a nyarat, hogy jövőre eljussanak! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!