Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Normális így aludni?

Normális így aludni?

Figyelt kérdés
Normális 17 évesen, kollégiumban, együtt, ölelkezve aludni a legjobb barátnőnkkel? 17/L

2014. márc. 8. 19:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
76%

én sem értem miért kell általánosítani, a volt barátnőm is heteroszexuális, sokszor szekáltam hogy biszex, amiért folyton ölelkezik, de a reakcióiból, kiderült hogy nem az. :D

Bár én csak poénból mondtam neki, de mindig rosszul lett a gondolattól.

Nem probléma lányoknál.

2014. márc. 13. 17:58
 22/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2014. márc. 15. 13:23
 23/27 anonim ***** válasza:
Én 25 éves vagyok, és volt egy nagyon jó barátnőm vele is aludtunk így, Ő 30 éves.
2014. márc. 19. 00:15
 24/27 anonim ***** válasza:
53%

Létezik még olyan, fiúk közötti barátság, amelybe minden további nélkül belefér, az, hogy megöleljék egymást, vagy akár ölelkezve aludjanak. Ha a lelkük összeköti őket, ha egymást értik meg a legjobban ezen a világon, ám mégis mindketten biztosan tudják, hogy egymás iránt szerelmet nem éreznek, akkor miért ne aludhatnának is akár együtt?

Bevallom, engem sem vonz ez az együtt alvás dolog.. de ez nem jelenti azt, hogy megvetem. Egyébként is, ilyen dolgot csak az vet meg, aki vagy nagyon szűk látókörű, vagy végtelenül magányos.

21f

2014. márc. 19. 02:32
 25/27 anonim ***** válasza:

Normális. Két fiú között nem az.

Lányok között teljesen normális "testileg" is kifejezni a baráti szeretet, lásd: Puszival köszönés, ölelkezés, összebújás.

A fiúknál ez rohadtul nem így van.

Nem vagyok se homofób, se szűklátókörő, de azt aki meg akarja magyarázni nekem, hogy 2 összeölelkezve alvó férfi nem bzis, azt kiröhögöm.

2014. márc. 19. 15:23
 26/27 anonim ***** válasza:

24-es: " ám mégis mindketten biztosan tudják, hogy egymás iránt szerelmet nem éreznek, akkor miért ne aludhatnának is akár együtt? "

100%-ban egyetértek Veled, de hozzátenném még, hogy ha podig egymás iránt szerelmet éreznek, akkor pláne aludhatnak összeölelkezve! :D

-----

25-ös: már kezdheted is halálra röhögni magadat rajtam, bár nagyon savanyú ember lehetsz... :(

2014. márc. 20. 18:35
 27/27 anonim ***** válasza:
"Nem vagyok se homofób, se szűklátókörő, de azt aki meg akarja magyarázni nekem, hogy 2 összeölelkezve alvó férfi nem bzis, azt kiröhögöm." +1
2014. márc. 20. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!