Normális így aludni?
miért szánalmas?
a lányok sokszor ölelgetik egymást, és többségük nem leszbikus, vagy biszexuális.
ha én kezdenék el ölelgetni egy másik pasit, minden apróságért, még én is legalább biszexuálisnak gondolnám magam.
Azaz nem hülyeség, lányoknál ez normális, férfiaknál nem.
"Azaz nem hülyeség, lányoknál ez normális, férfiaknál nem."
Mit mondhatok erre? Még jó, hogy nem vagyunk egyformán gondolkodók.
Szerintem az nem normális, hogy "lányoknál ez normális, férfiaknál nem".
Gondolom, ha fiú vagy, Te nem alszol ölelkezve fiúval, nos én sem, de egészen másképpen gondoljuk. Gondolj arra, hogy nem kötelező, ezért aztán Téged se zavarjon, ha más mégis ölelkezve alszik. :)
De nemértem a logikát, hogy a csajoknál ez miért lenne normális. Ugyan úgy biszex hajlamokra vall, mint egy srácnál. Mondjuk az tény, hogy
10 csajból
11-nek van biszex hajlama, csak tagadják :/ Mondjuk ez addíg nemis zavar, míg nem barátnőm akarja ezt csinálni (egyik exemnél volt rá példa, azóta nembírom a biszexeket
[többek közt ezért is dobtam]) :)
az én exem (meg az összes barátnője) folyton ölelkeztek.
Ha én ölelkeztem volna valamelyik haverommal, nem hiszem hogy szó nélkül megúsztam volna.
Ezért írtam, hogy a lányoknál ez normális lehet. Férfiaknál nem. Nem feltétlen biszex hajlam... (bár azt bevallom hogy a lányok többségét érdekli a biszexualitás valamennyire.)
Most ezt az ölelkezve alvásra írtam :D
Mondjuk ha már többet ölelkezik barátnőjével mint a pasijával (lásd exem), azt már senki ne akarja nekem bemagyarázni, hogy nincsenek biszex hajlamai :) Mondom, 10 csajból 11-nek vannak :/
Hát King Kong, talán még egy másik csajjal is jobb ölelkeznie mint Veled... Erre nem gondoltál?
Ha Te szereted a halászlét és egy lány is, akkor mindketten ehettek, ha Te szeretsz átölelni egy lányt, akkor ő miért nem szerethetné ugyanezt??
De mindenkinek: Mennyivel jobb, ha egyedül alszik magányosan, vagy a kutyájával-macskájával ölelkezve, vagy pedig egy másik emberi lénnyel?
Persze falra hányt borsó meggyőzni azt, akit úgysem lehet...
Kimondta, hogy csak rólam van szó? :D
Elmondom neked, hogy minden pasijánál ez volt ;)
Am ez elég hülye hozzáállás, amit írtál :) Ennyi erővel ha én szeretek szexelni egy csajjal, akkor ő miértne tehetné? De ez ugyanúgy biszexre vall, mint az együttalvás :D
De persze, az emberek szerint 2 leszbi vagy biszex csaj együtt olyan "aranyos", hát nemtudom miért…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!